
Μία ημέρα μετά την είδηση της αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά, η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά, υποστήριξε πως δεν περίμενε πως θα περνούσαν περίπου 2,5 χρόνια χωρίς να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.
Το ξέσπασμα της μητέρας του Παύλου Φύσσα ήρθε μετά την είδηση της αποφυλάκισης του Γιώργου Ρουπακιά λόγω λήξης του ανωτάτου χρονικού ορίου προφυλάκισής του.
«Ο ίδιος είναι κατ’ ομολογία δολοφόνος. Πώς βγαίνει έξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος αυτούς τους νόμους», διερωτήθηκε.
Έκανε λόγο για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του γιου της, επισημαίνοντας πως «δεν ήταν ένας τυχαίος φόνος».
«Φυσικά και έχω παράπονα. Χάσαμε έναν λεβέντη για το τίποτα. Ήθελαν να μας δείξουν τη δύναμή τους και ποιοι είναι», συμπλήρωσε.
«Να σκύψουν το κεφάλι τους οι αρμόδιοι αυτοί που έχουν σχέση με την υπόθεση, να δώσουν άδειες να μπορεί να συνεχιστεί η δίκη, δεν γίνεται να παραμείνει έτσι αυτό. Πρέπει να συνεχιστεί, τουλάχιστον τώρα, να κάνουν κάτι. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος για όλα αυτά, αλλά θα έπρεπε να το δουν λίγο διαφορετικά».