ΕΛΛΑΔΑ

«Παρακαλάω κάθε βράδυ να την δω στον ύπνο μου, να μου πει δεν πόνεσα ρε μαμά» λέει η μητέρα της αδικοχαμένης Κυριακής

«Γιατί το παιδί μου είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει;» αναρωτήθηκε η μητέρα της Κυριακής

Σε πολύ δύσκολη ψυχολογική κατάσταση παραμένει η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 η μητέρα της Κυριακής περιέγραψε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα. Πόσες φορές πήγε το δάχτυλό μου στο τηλέφωνο; Να την πάρω; Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω θα είχα πάει σπίτι της Κυριακής να πιω καφέ. Έκανε τον πιο ωραίο καφέ»».

«Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της. Καμία άλλη μάνα να μην κλάψει το παιδί της. Οι μαμάδες καταλαβαίνουν. Θέλω να την αγκαλιάσω, να την μυρίσω…» συνέχισε η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.

Όπως είπε «παρακαλάω κάθε βράδυ την Παναγία να μου τη στείλει στον ύπνο μου έστω ένα λεπτό να μου πει “δεν πόνεσα ρε μαμά. Προσέχω πολλά παιδάκια εδώ”. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μυρωδιά της, το κλάμα της. Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω “το κοριτσάκι μου, το παιδάκι μου είναι εδώ μέσα”. Γιατί το παιδί μου είναι εκεί; Γιατί δεν βρέθηκε κανείς να τη βοηθήσει; Βγήκα από το ψυχιατρείο, είμαι σε φαρμακευτική αγωγή. Να βγουν οι γυναίκες να καταγγείλουν τον κακοποιητή τους».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button