ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι νέα στοιχεία: Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός – Περαστικός εντόπισε το αυτοκίνητο

Δεν οδηγούσε ο ιδιοκτήτης

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 35χρονος Βασίλης Γρατσάνης, ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ήταν στη θέση του συνοδηγού και το όχημα οδηγούσε ο φίλος του Γιάννης Κορδόσης, ο οποίος σύμφωνα με τους συγχωριανούς του δεν είχε οδηγήσει ποτέ ξανά αυτοκίνητο.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες ερευνάται κατά πόσο κατείχε δίπλωμα ή όχι.

Το όχημα εντοπίστηκε από περαστικό

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άντρες εντοπίστηκε σε βάθους δύο μέτρων αρδευτικό κανάλι του Αχελώου, δίπλα στο δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Κατοχή, από έναν περαστικό που το είδε μέσα στο κανάλι.

Λίγο μετά μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά των δύο φίλων, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορορίες ήταν δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας. Στη συνέχεια η Πυροσβεστική απλά ολοκλήρωσε την επιχείρηση της ανάσυρσης του οχήματος. Μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και τα δύο πτώματα των αντρών, ενώ λίγα λεπτά μετά την μία το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η επιχείρηση ανάσυρσης.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτηματικά που βασανίζουν τους συγγενείς και τους φίλους των δύο ανδρών.

Κρίσιμα ερωτήματα

Το πρώτο έχει να κάνει με το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο. Το αρδευτικό κανάλι ήταν πολύ κοντά σε σπίτια και προκαλεί εντύπωση πώς πέρασαν τόσες μέρες για να το ανακαλύψουν.

Στο σημείο που φαίνεται να βγήκε το αυτοκίνητο από το δρόμο ήταν μια ευθεία και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχει κάποιο ίχνος που να προδίδει, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά, τροχαίο ατύχημα.

Στοιχεία όπως το πώς έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε ένα σημείο που δεν κρίνεται επικίνδυνο (ο δρόμος στο σημείο εκείνο δεν έχει στροφές – είναι ευθεία) και πώς βρέθηκαν να πέφτουν μέσα στο αρδευτικό κανάλι, θα κληθεί να ερευνήσει η Αστυνομία.

Ένα δεύτερο ερώτημα είναι το πώς οι κάτοικοι των σπιτιών που βρίσκονται κοντά στο σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο, δεν άκουσαν τίποτα από την πρόσκρουση και την πτώση του αυτοκινήτου στο κανάλι.

Τέλος, θεωρείται σίγουρο πως θα υπάρξει από πλευράς των Αρχών και μια μηχανολογική εξέταση του αυτοκινήτου, για να διαπιστωθεί αν η πτώση στο κανάλι οφείλεται σε οδηγικό λάθος ή αν κάποιο αιφνίδιο μηχανικό πρόβλημα έγινε αιτία ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο και το όχημα να καταλήξει στο βάθους δύο μέτρων κανάλι.

Δείτε την τοποθεσία που βρέθηκε το αυτοκίνητο καθώς επίσης και την ανάσυρσή του

 

Related Articles

Back to top button