ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύλληψη γνωστού ποδοσφαιριστή -Μετέφερε 118 κιλά ναρκωτικά

Γνωστός ποδοσφαιριστής, ο οποίος την δεκαετία του 1980 έπαιξε ποδόσφαιρο σε ομάδες της Α’ Εθνικής, ακόμα και σε ομάδα του Βελγίου, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς μετέφερε 118 κιλά χασίς που είχε παραλάβει από Αλβανούς σε περιοχή της Θεσπρωτίας.

 

 

Ο 50χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, μαζί με έναν 49χρονο συνεργό του συνελήφθησαν στα διόδια της Ελευσίνας έπειτα από καρτέρι που τους είχαν στήσει Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, μετά από πληροφορίες που είχαν για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών.

Ο 50χρονος προπορεύονταν με το αυτοκίνητό του προκειμένου να ελέγχει το χώρο και στην περίπτωση που διαπίστωνε ύποπτες κινήσεις -κυρίως περιπολικά της Αστυνομίας ή ενδεχόμενη παρακολούθηση- να ειδοποιήσει το 49χρονο συνεργό του που μετέφερε με το αυτοκίνητό του τα κιλά του ναρκωτικού, με σκοπό βέβαια να αλλάξει δρόμο ώστε να μην συλληφθεί.

Βέβαια δεν υπολόγισαν τον “ξενοδόχο”, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση δεν ήταν άλλος από την Δίωξη Ναρκωτικών, αστυνομικοί της οποίας είχαν στήσει καρτέρι και μόλις τα οχήματα των δραστών εμφανίστηκαν στα διόδια, αμέσως επενέβησαν και ακινητοποίησαν τους δυο οδηγούς.

Σε έρευνα που ακολούθησε τόσο στα δυο αυτοκίνητα, όσο και στα σπίτια των δυο συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Ασφάλειας “ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 118 κιλών και 370 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 2.200 ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα”.

Σε βάρος των δυο συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία, με τις κατηγορίες της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, ο οποίος διέταξε κύρια ανάκριση για την υπόθεση.

Όσον αφορά στο γνωστό ποδοσφαιριστή, την δεκαετία του 1980 προσπάθησε να κάνει καριέρα στα γήπεδα, παίζοντας σε ομάδες της Α’ Εθνικής, οι οποίες όμως ποτέ δεν ήταν στις πρώτες σειρές του βαθμολογικού πίνακα. Μάλιστα έπαιξε και σε ομάδες της επαρχίας, τόσο στην Α’ όσο και στην Β’ Εθνική.

Μάλιστα, προσπάθησε να κάνει καριέρα ακόμα και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε ομάδα του Βελγίου, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο οποίος του “έκοψε” την μπάλα.

– See more at: http://newsone.gr/athlitika/1172455-gnostos-podosfairistis-eferne-118-kila-narkotika-stin-athina#sthash.YiL1NA4V.dpuf

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button