ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: “Μπήκα 50 ετών στη Μουρμουρά και τώρα γίνομαι 62 – Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα”

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» με αφορμή την παράσταση «Δον Κιχώτης» σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου.

Οι ηθοποιοί μεταξύ άλλων, μίλησαν για τα επαγγελματικά τους αλλά και για την προσωπική τους ζωή. Όπως αναφέρουν οι δύο τους έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είπε: «Η συνεργασία μου με τον Βλαδίμηρο ήταν από τις καλύτερες στην καριέρα μου, είναι απίστευτα δοτικός».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στους τέλους της σειράς «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», λέγοντας, ότι «όσο μεγαλώνω έχω χάσει εκείνο το σκαμπρόζικο του χαρακτήρα που είχα. Μπήκα 50 ετών στη “Μουρμουρά” και τώρα γίνομαι 62. Δεν περίμενα ότι θα σταματήσει η σειρά τώρα, ήταν ευσεβής πόθος να πάει και 15 χρονιά. Το τελευταίο γύρισμα θα είναι δύσκολο που θα αποχωριστούμε τα πλατό μας, έχουμε γίνει δεύτερη οικογένεια».


Θανάσης Τσαλταμπάσης: Με το παιδί νιώθω μια μεγάλη ευθύνη

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για την πατρότητα και εξομολογήθηκε: «Το ότι έγινα μπαμπάς είναι πρωτόγνωρο συναίσθημα, μόνο όσοι το ζούμε το καταλαβαίνουμε, είναι δύσκολο αλλά μαγικό. Με το παιδί νιώθω μια μεγάλη ευθύνη, ότι χάνω τον ύπνο μου αλλά παράλληλα είμαι τρισευτυχισμένος. Τα τελευταία χρόνια ένιωθα ότι ήθελα ένα δικό μου παιδί και είναι πιο ωραίο από ότι το φαντάστηκα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button