ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Trendάρει το videoclip του νέου της κομματιού της Μαρίνας Σάττι «LALALALA»

Μέσα σε μόνο λίγες ώρες το videoclip του κομματιού «LALALALA» από το νέο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι, βρίσκεται ήδη 4ο στις τάσεις στο Youtube.

Μετά τη Eurovision και την επιτυχία του «Ζάρι», το οποίο είναι ανάμεσα στα 50 τραγούδια που trendάρουν αυτόν τον καιρό παγκοσμίως στο Spotify, η Μαρίνα Σάττι έκανε «έκπληξη» στο πιστό κοινό της κυκλοφορώντας το νέο άλμπουμ της P.O.P. Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται συνολικά επτά καινούρια τραγούδια της, τα οποία έχουν ήδη γίνει viral στα social media, κυρίως το κομμάτι «MIXTAPE».

Σε αυτό η Μαρίνα Σάττι ραπάρει και όπως όλα δείχνουν σχολιάζει με τον δικό της τρόπο, καυστικά αλλά και με πολύ χιούμορ, όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα τόσο με τη συμμετοχή της στη Eurovision όσο και με τον σχολιασμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού αυτού.

Το «LALALALA» μετρά ήδη 448.662 προβολές μέσα σε 24 ώρες στο Youtube και 34.000 likes. Τα τραγούδια του νέου άλμπουμ είναι το «Ζari», το «TUCUTUM», το «STIN IYIA MAS», το «LALALALA», το «EIMAI KALA!!!!!!!», το «MIXTAPE», το «Ah THALASSA» κα συνοδεύονται με το αντίστοιχο «emoji» δίπλα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button