ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πηνελόπη Πιτσούλη: Δεν εμπιστεύομαι τη Χρυσούλα Διαβάτη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο αποφάσισε να μην συνεργαστεί ξανά με τη Χρυσούλα Διαβάτη, μετά από την τηλεοπτική σειρά «Στάβλους της Εριέττας Ζαΐμη».

Σχετικά με αυτό, η ηθοποιός τόνισε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» ότι είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις στα γυρίσματα ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς και τον Αλέξανδρο Ρήγα, δημιουργό της κωμικής σειράς.

Πιο αναλυτικά, η Πηνελόπη Πιτσούλη είπε στη συνέντευξή της: 

«Η Χρυσούλα, με έφερνε πολλές φορές με το αυτοκίνητο και μου έλεγε διάφορα. Για τον Αλέξανδρο, για τον κείνο για το άλλο.., Μιλάγαμε και εγώ άκουγα. Εγώ ουδεμία σχέση με το κουτσομπολιό. Έλεγε “ο Σαράντος τα έχει με την τάδε” “ποιος σου το ‘πε..” Και μετά πέταγε κάτι σπόντες ο Ρήγας. Σκεφτόμουν και έλεγα αυτό το έλεγα χθες με τη Χρυσούλα. Τι του τα λέει “Και είναι κάποιες έξυπνες που τα μαθαίνουν όλα” είχε πει ο Ρήγας. Λέω “το λέει για τη Χρυσούλα, δεν το λέει για εμένα”. Δεν είμαι χαζή, άρχισε να μου μειώνεται ο ρόλος αισθητά. Λέω “γιατί τώρα αυτό; Αυτός ήρθε στο σπίτι μου για να με κλείσει”. Και αντιλήφθηκα ότι η Χρυσούλα με τον Αλέξανδρο ήταν συνέχεια πίτσι πίτσι και λέω “λες ν α λέει στον Αλέξανδρο ότι αυτά που λέει αυτή τα λέω εγώ; Και μου θύμωσε αυτός; Δεν ζήτησα ποτέ τον λόγο από τη Χρυσούλα, δεν τα μπορώ εγώ αυτά. Είπα απλά ότι δεν θα ξαναπαίξω μαζί της για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γιατί δεν την εμπιστεύομαι».

Τέλος, όμως, η ηθοποιός τόνισε ότι:

«Αλλά και τη θαυμάζω σαν ηθοποιός γιατί είναι σπουδαία ηθοποιός, δεν χωράει συζήτηση σε αυτό. Και το έχω ξεχάσει πια παρά μόνο το θυμάμαι στους Στάβλους το συμβάν, Γιατί όταν συναντιόμαστε αγκαλιαζόμαστε με ειλικρίνεια και αγάπη, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τη Χρυσούλα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button