ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η σκηνή του φιλιού στον «Τιτανικό» ταλαιπώρησε πολύ την Kate Winslet

Μπορεί να έχουν περάσει 26 χρόνια από την πρεμιέρα της ταινίας Τιτανικός, κι όμως επιστρέφουμε πολύ συχνά στο blockbuster του James Cameron, που καθόρισε μια ολόκληρη γενιά θεατών και αποτελεί ακόμα και σήμερα πηγή συζήτησης ανάμεσα στους σινεφίλ και μη.

Η πρωταγωνίστρια Kate Winslet παραχώρησε συνέντευξη στο Vanity Fair και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διάσημη σκηνή του φιλιού με τον Leonardo DiCaprio. Η Winslet διέλυσε τις όποιες εντυπώσεις μπορεί να είχαμε σχετικά με τα γυρίσματά της, δίνοντας τις πραγματικές τους διαστάσεις.

Η 49χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως το φιλί στην πρύμνη του πλοίου «δεν ήταν καθόλου ωραίο», ξαναβλέποντας μάλιστα τα επίμαχα δευτερόλεπτα με αφορμή τη συνέντευξη.

Η ίδια είπε πως εξαρχής η σκηνή είχε δυσκολίες διότι ο Cameron ήθελε να επιτύχει τον ιδανικό φωτισμό. Καθώς το σημείο όπου είχαν στηθεί οι κάμερες, και ήταν κατάλληλο για το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που επιδίωκε ο δημιουργός, δεν ήταν εύκολα προσβάσιμο στους makeup artist, οι δύο ηθοποιοί είχαν απομείνει μόνοι τους και στα διαλείμματα διόρθωναν μόνοι τους το βάψιμό τους, το οποίο χαλούσε με κάθε μεταξύ τους επαφή.

Η Winslet ακούμπησε κάποια στιγμή τη μπλούζα της και έδειξε πού ακριβώς είχε κρύψει μέσα στο κοστούμι της το makeup, τις βούρτσες και το ειδικό σφουγγαράκι, προκειμένου να μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

«Συνεχίσαμε να κάνουμε τη σκηνή με το φιλί και ενώ το makeup μου ήταν ανοιχτόχρωμο, στο τέλος κάθε σκηνής έμοιαζα σαν να έχω φάει μια σοκολατένια μπάρα, με όλο το υλικό να έχει μετακινηθεί».

Κάθε κορίτσι θα ήθελε ένα φιλί από τον DiCaprio, παραδέχεται η Winslet, και ο συμπρωταγωνιστής της ήταν πολύ καλός μαζί της, αλλά δεν μπορούσαν να χαλαρώσουν εξαιτίας αυτού του τεχνικού προβλήματος που προέκυπτε συνέχεια.

Σημειώνεται ότι η Winslet διατηρεί μέχρι σήμερα πολύ καλή σχέση με τον 50χρονο ηθοποιό, αλλά και με τον σκηνοθέτη, έχοντας πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Avatar: The Way of Water. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button