ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η γιαγιά Ανθή 107 ετών που κάθε πρωί προσεύχεται για όλο τον κόσμο

Γνωρίστε τη υπέροχη Γιαγιά Ανθή. Σε ηλικία 107 ετών, προσεύχεται για όλο τον κόσμο κάθε πρωί μπροστά στο παράθυρό της, κοιτάζοντας τον ουρανό, στην Άρτα όπου μένει.

Η Ανθή Οικονομίδη Κατσούλη γεννήθηκε το 1915 στο χωριό Καταρράκτης Άρτας. Ήταν αγρότισσα και μητέρα 3 παιδιών. Δεν έφυγε ποτέ από το χωριό της και για χρόνια, κάθε πρωί, στέκεται μπροστά στο παράθυρο και προσεύχεται για όλο τον κόσμο. Ο εγγονός της, Δημήτρης Κατσούλης, ανέφερε στον ant1.com:

«Η γιαγιά μου Ανθή είναι πνευματικός φάρος για μένα. Κάθε πρωί προσεύχεται για όλο τον κόσμο, για την οικογένειά της, τα εγγόνια και τα δισέγγονά της. Αγαπάει πολύ και την Κύπρο. Αυτό που με συγκινεί περισσότερο είναι η δύναμη που έχει στα 107 της για να συνεχίσει να το κάνει αυτό αβίαστα, αλλά με μεγάλη αφοσίωση και χαρά! Έχει βιώσει τον ίδιο τον Θεό στην καρδιά της… Μου δείχνει ότι η φλόγα της ψυχής δεν μπορεί να σβήσει από τη ματαιότητα αυτού του κόσμου. Μου δείχνει ότι όλα είναι δυνατά όταν υπάρχει αγάπη και αφοσίωση! Και όπως λέει: «Παιδί μου, να προτιμάς μια μέτρια ζωή, χωρίς έπαρση, να αγαπάς πολύ και να σέβεσαι» Αυτή είναι η Ανθούλα μας, η γιαγιά μου, η γιαγιά όλων μας».

Ο εγγονός της, Δημήτρης Κατσούλης, είναι ένας ταλαντούχος και διάσημος βιολιστής στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης έχει εμφανιστεί δίπλα σε πολλούς διάσημους μουσικούς και έχει εμφανιστεί σε διάφορα μουσικά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης σε όλη την Ελλάδα. Η Γιάγια Ανθή, έχει γίνει viral επιτυχία και έχει γραφτεί για τον Ant1.com και διάφορα άλλα ελληνικά μέσα ενημέρωσης. Να τα χίλιασεις Γιαγιά!

 

Related Articles

Back to top button