ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εκνευρισμένη με followers της στο Instagram

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εκνευρίστηκε με τα μηνύματα που δέχτηκε από ακόλουθούς της στο Instagram, που τη ρωτούσαν πώς μπορούν να αποκτήσουν εύκολα κινητά τηλέφωνα και δώρα, κάνοντάς της like στις αναρτήσεις της.

Η γνωστή Instagrammer με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται, ενώ τόνισε πως τα δώρα που προσφέρει στους διαγωνισμούς που κάνει, προορίζονται μόνο για τους τυχερούς νικητές.

Ακόμα, προέτρεψε τους υπόλοιπους να βρουν μία δουλειά, προκειμένου να κερδίσουν χρήματα και να αποκτήσουν όσα επιδιώκουν.

Σε story που δημοσίευσε, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ακούγεται να λέει: «Τώρα που έχω οίστρο, αυτή η βλακεία που μου στέλνετε “πόσα likes θέλεις για να μου πάρεις ένα iphone;” τι ακριβώς είναι; Εγώ παλιά θυμάμαι για να αγοράσω κάτι έλεγα πως θα δουλέψω τόσες ώρες στην καφετέρια, υπολόγιζα και τα tips και πόσα θέλω για να περάσω, για να πάρω αυτό που θέλω. Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες για να μαζέψω παραπάνω χρήματα για να πάρω αυτό που θέλω. Εσύ τι είναι αυτό με τα likes για να πάρεις iphone;»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button