ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Aegean Airlines: Διακρίθηκε ως ο καλύτερος περιφερειακός αερομεταφορέας στην Ευρώπη για το 2018

Η Aegean διακρίθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους αερομεταφορείς της Ευρώπης για την υπηρεσία Economy Class με καλύτερη εταιρία στην κατηγορία αυτή την Jet2.com.

 

 

Η Aegean Airlines κατέκτησε τη διάκριση του καλύτερου περιφερειακού αερομεταφορέα στην Ευρώπη για το 2018, σύμφωνα με τα βραβεία Travellers’ Choice Awards της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο, TripAdvisor.

Τους νικητές των βραβείων αναδεικνύουν οι κριτικές των εκατομμυρίων χρηστών της πλατφόρμας από όλο τον κόσμο και τα βραβεία απονέμονται βάσει ενός αλγόριθμου που λαμβάνει υπόψη την ποσότητα και ποιότητα των κριτικών αυτών σε μια περίοδο 12 μηνών στο TripAdvisor Flights.

Βραβεία απονεμήθηκαν και βάσει του επιπέδου υπηρεσιών των αερομεταφορέων. Η Aegean διακρίθηκε ανάμεσα στους κορυφαίους αερομεταφορείς της Ευρώπης για την υπηρεσία Economy Class με καλύτερη εταιρία στην κατηγορία αυτή την Jet2.com. Νικητής του βραβείου First Class Ευρώπης αναδείχθηκε η Lufthansa, στην Business Class Ευρώπης η Aeroflot και στην Premium Economy Ευρώπης η Virgin Atlantic.

Είναι η δεύτερη φορά που ανακοινώνονται βραβεία στην κατηγορία καλύτερων αεροπορικών εταιριών από την TripAdvisor και φέτος οι κρατηγορίες προσέφεραν βραβεία σε 69 αερομεταφορείς από όλο τον κόσμο, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες και value που προσφέρουν στους ταξιδιώτες.

Αναλυτικά, οι καλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης είναι:

Μεγάλες αεροπορικές εταιρίες

Virgin Atlantic Airways – Καλύτερος Μεγάλος Αερομεταφορέας
Aeroflot
Austrian Airlines
Finnair
KLM Royal Dutch Airlines
Lufthansa
S7 airlines
SAS
Swiss International Air Lines
Turkish Airlines

Περιφερειακοί Αερομεταφορείς

Aegean Airlines – Καλύτερος Περιφερειακός Αερομεταφορεάς
Air Malta
Edelweiss Air
Germania Airlines

Αερομεταφορείς Low Cost
Jet2.com – Καλύτερος Low Cost Αερομεταφορέας
Blue Air
Thomas Cook Airlines Scandinavia

Καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο για το 2018 αναδείχθηκε η Singapore Airlines και ακολούθησαν οι Air New Zealand, Emirates, Japan Airlines (JAL), EVA Air, Southwest Airlines, Jet2.com, Qatar Airways, Azul και Korean Air.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close