ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Το top10 των καλύτερων torrent websites

Κάθε χρόνο κυκλοφορεί μια λίστα με τα πιο δημοφιλή torrent websites του κόσμου. Στην αρχή του 2015 το KickassTorrents είχε την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα με δεύτερο το Torrentz. Φυσικά δεν λείπει από την λίστα ο βασιλιάς που λέγεται PirateBay με την μόνη διαφορά πως φέτος “τράβηξε” πολλά με αποτέλεσμα να πέσει από την κορυφή.

Για να τα δούμε:

1.KICKASSTORRENTS

Το KickassTorrents ιδρύθηκε το 2009 και ξεπέρασε το Pirate Bay το τρέχον έτος, ακόμη και πριν από τα προβλήματα που είχε το Pirate Bay. Πολεμώντας με διάφορες εταιρίες για τα δικαιώματα έχει αλλάξει πολλά domains τα τελευταία χρόνια.

2. TORRENTZ

Το Torrentz υπήρξε η μεγαλύτερη BitTorrent μηχανή αναζήτησης για πολλά χρόνια. Σε αντίθεση με τις άλλες σελίδες στις οποίες εμφανίζονται στη λίστα το Torrentz δεν φιλοξενεί αρχεία torrent, απλώς ανακατευθύνει τους επισκέπτες στις άλλες σελίδες στο διαδίκτυο. Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί διάφορα domains.

3. EXTRATORRENT

Το ExtraTorrent συνεχίζει να έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα και έχει γίνει μία από τις πιο ενεργές κοινότητες torrent. Η περιοχή είναι επίσης το σπίτι τως ETTV και ETRG.

4. THE PIRATEBAY

To piratebay δεν θέλει και πολλές συστάσεις. Αποτελεί τον βασιλιά των torrents. Ωστόσο, μετά από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχθηκε φέτος είναι πια στην 4η θέση και προσπαθεί να ανακάμψει. Υπάρχουν βέβαια και πολλά αντίγραφα και κλώνοι του piratebay που πάνε εξίσου καλά λόγω του ονόματος φυσικά.

5. YTS

Το YTS, επίσης γνωστό και ως “YIFY,” όπου έχει γίνει το πιο αναγνωρίσιμο website με πειρατικές ταινίες στο διαδίκτυο.

6. EZTV

Το TV-torrent EZTV είναι μια εξειδικευμένη ιστοσελίδα που ειδικεύεται μόνο σε τηλεοπτικό περιεχόμενο. Προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες.

7. RARBG

Το RARBG, το οποίο ξεκίνησε ως βουλγαρικό tracker, είναι ο νεοφερμένος της υπόθεσης – ξεκίνησε πέρυσι και συνεχίζει αμείωτα με περισσότερους επισκέπτες.

8. ISOHUNT.TO

Το Isohunt.to ξεκίνησε το 2013, δύο εβδομάδες μετά αφότου έκλεισε το isoHunt.com κλείσει. Η ιστοσελίδα δεν συνδέεται με την παλιά isoHunt αλλά ελπίζει να κρατήσει ζωντανό το πνεύμα της. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι επίσης πίσω από Oldpiratebay.org, η οποία είναι εισηγμένη στην 4η θέση.

9. 1337X

Το 1337x είναι ένα τορεντάδικο, το οποίο τρέχει με την βοήθεια της κοινότητας που έχει δημιουργήσει. Οι ιδιοκτήτες του 1337x το δημιούργησαν, γιατί «υπήρχε έλλειψη από ποιοτικά τορεντάδικα, χωρίς διαφημίσης, με ανοιχτούς στο κοινό trackers.» Φέτος, η ιστοσελίδα σταμάτησε να χρησιμοποιεί το .org στο domain της και λειτουργεί με το νέο 1337x.to

10. LIMETORRENTS

Το Limetorrents.cc έχει αρκετά χρόνια, και πρόσφατα πήρε μια θέση στο top 10 του τρέχοντος έτους. Η ιστοσελίδα εμφανίστηκε στην επικαιρότητα αυτό το καλοκαίρι του περασμένου έτους, αφού μηνύθηκε από την Lionsgate για το The Expendables 3. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Related Articles

Back to top button