ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπανδρέου: Ο ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυνε τις αμαρτίες των κυβερνήσεων της ΝΔ

Θερμή υποδοχή με τσικουδιές στην Κρήτη για τον Παπανδρέου

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλαίσιο των περιοδειών του, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του Δεκεμβρίου στο Κίνημα Αλλαγής. Μετά την Αχαΐα, το προπύργιο των Παπανδρέου αλλά κι την Αιτωλοακαρνανία, ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε στην Κρήτη όπου συνάντησε στελέχη του νησιού. Μαζί του ήταν και ο βουλευτής Ηρακλείου, Βασίλης Κεγκέρογλου. Στις συναντήσεις που είχε τον υποδέχθηκαν ζεστά με τσικουδιές και ευχές. Ο υποψήφιος για την ηγεσία θα παραμείνει έως και την Τρίτη στο νησί.

Ο πρώην πρωθυπουργός μιλώντας σε συγκέντρωση στη Σητεία κατηγόρησε τη ΝΔ για «αδιαφανείς, πελατειακές λογικές, που μας κατέστρεψαν. Και με λογικές εκτάκτων συνθηκών, αλλά και με αλαζονική στάση, επιβάλει άδικες πολιτικές, περιστέλλει δικαιώματα και καλλιεργεί την αδιαφάνεια, υπέρ συμφερόντων και κατεστημένων».

Ο κ. Παπανδρέου εξαπέλυσε πάντως πυρά και κατά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είχε την ευκαιρία να κυβερνήσει και η αντιμνημονιακή ρητορική του μεταφράστηκε σε υπέρογκη φορολογία και αντεργατικά μέτρα. Και το χειρότερο, έκρυψε την αλήθεια ξεπλένοντας τις αμαρτίες των κυβερνήσεων της ΝΔ. Η ηγεσία του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ, συντάχθηκε με τη συντήρηση. Για τη νομή της εξουσίας, όχι την αλλαγή της».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button