ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σώσε τις φάλαινες βλέποντας…πορνό!

Μια πρωτόπυπη ιδέα είχε η διάσημη ιστοσελίδα πορνογραφίας Pornhub. Θέλοντας να δείξει τις οικολογικές της ευαισθησίες, η ιστοσελίδα αποφάσισε να διαθέσει ένα σημαντικό ποσό για την προστασία των φαλαινών φυσητήρων, ανάλογα βέβαια με τον αριθμό θέασης.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα θα δίνει ποσό 0.30 ευρώ για κάθε 2.000 προβολές απο το Σάββατο 13 και μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου.

Ο τίτλος της νές καμπάνιας είναι Blow Your Load η ιστοσελίδα αναμένει να συγκεντρώσει περισσότερα από 30.000 δολάρια μέχρι το τέλος του μήνα, ξεπερνώντας τα 6 δισεκατομμύρια views!!

Η πρωτοβουλία του Pornhub γίνεται σε συνεργασία με τη ΜΚΟ, Moclips Cetological Society.

Η φάλαινα φυσητήρας

Η φάλαινα φυσητήρας έχει μια γκρι απόχρωση σε όλο της το σώμα. Το κεφάλι της είναι στρογγυλό, με το στόμα της να βρίσκεται κάτω από τη μέση του κεφαλιού. Μετά το κεφάλι της, το σώμα της είναι ρυτιδωμένο, έως λίγο πριν την ουρά της. Η ουρά της είναι κάπως χοντρή, όπως άλλωστε και το υπόλοιπο σώμα της. Τα πτερύγιά της βρίσκονται αρκετά μπροστά, και είναι σχετικά μικρά σε σχέση με το πελώριο σώμα της. Τον περασμένο Νοέμβριο, 337 φάλαινες φυσητήρες ξεβράστηκαν στην Παταγονία ενώ τον Ιανουάριο του 2016 ανασύρθηκαν 16 φάλαινες φυσητήρες στη Βόρεια Θάλασσα.

Related Articles

Back to top button