ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΙΚΑ

Ελληνοφρενικό! Εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε διοικητή ασφαλιστικού ταμείου επειδή δεν δέχτηκε τα ομόλογα του Σώρρα!

Από τις πλέον τραγελαφικές περιπτώσεις που συμβαίνουν στην Ελλάδα της κρίσης, είναι αυτή που αποκάλυψε το liberal.gr.

Εισαγγελέας στην Βόρεια Ελλάδα διέταξε έρευνα εις βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων, οι οποίοι ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με τα δήθεν ομόλογα του “τρισεκατομμυριούχου” Σώρρα!

Την είδηση αποκαλύπτει ο Θανάσης Μαυρίδης στο Liberal.gr, με αφορμή τις αποκαλύψεις και τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον… εθνοσωτήρα Αρτέμη Σώρρα και τους οπαδούς του, μετά τη δολοφονία της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία από οπαδό του… τρισεκατομμυριούχου.

Αναλυτικά όσα γράφει ο Θ. Μαυρίδης:

«Ένα ολόκληρο κράτος διασύρεται καθημερινά. Για την ακρίβεια εξευτελίζεται με τις ίδιες του τις πράξεις. Δημόσιοι λειτουργοί είναι αυτοί που αναλαμβάνουν το βάρος της απενεχοποίησης μιας απίστευτης απάτης σε βάρος ενός δοκιμαζόμενου από την κρίση λαού. Σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα είχαν επέμβει οι κρατικοί μηχανισμοί για να αποκαταστήσουν την τάξη και την Δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα συμβαίνει το εντελώς αντίθετο! Εγκαλούνται δημόσιοι λειτουργοί γιατί δεν σβήνουν τις πραγματικές οφειλές πολιτών με τα ανύπαρκτης αξίας ομόλογα του Αρτέμη Σώρρα! Είναι να παίρνει κανείς τα βουνά…

Στο παρελθόν το κράτος είχε αποδεχτεί τις σοβαρές συνέπειες για το δημόσιο συμφέρον της εμπλοκής δικαστικών λειτουργών σε παραθρησκευτικές οργανώσεις και γι αυτό τον σκοπό είχε θεσπίσει ειδικούς κανόνες για τους υπηρέτες της Θέμιδος. Μήπως θα έπρεπε να συμβεί κάτι ανάλογο και με τους οπαδούς του Αρτέμη Σώρρα; Μήπως θα πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος όλες αυτές οι υποθέσεις; Μήπως θα πρέπει να αναλάβει – επιτέλους- δράση το ελληνικό κράτος για να προστατεύσει τους πολίτες του; Ή όλη αυτή η ομιχλώδης υπόθεση βολεύει όσους επεξεργάζονται σχέδια για την πιθανή κάθοδο του Αρτέμη Σώρρα στην πολιτική;

Ο ελληνικός λαός έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από τις συνέπειες της κρίσης. Ακόμη περισσότερο ταλαιπωρείται από τον πολιτικό κομπογιαννιτισμό. Δυστυχώς υπάρχει σοβαρό έλλειμμα Παιδείας. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αρτέμηδες όλου του κόσμου πουλάνε σε αυτή την χώρα καθρεφτάκια σε άτυχους και δυστυχείς! Το λυπηρό είναι ότι βρίσκουν θύματα και μεταξύ εκείνων που η αποστολή τους είναι να υπερασπιστούν την αλήθεια και την Δικαιοσύνη. Το κράτος έχει τον λόγο. Αν υπάρχει…».

Πηγή: liberal.gr

Related Articles

Back to top button