ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΙΚΑ

Απίστευτη αγγελία: “Γενναιόδωρος δούλος για φοιτήτριες στην Πάτρα”

Δεν είναι απλά σκλάβος… 

Είναι και γενναιόδωρος. Όπως και να έχει ο τύπος που βρίσκεται πίσω από την αγγελία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο πρέπει να έχει μεγάλη αδυναμία στις φοιτήτριες και να γνωρίζει καλά από την Πάτρα, ενώ μάλλον έχει τα δικά του βίτσια στον τρόπο που του αρέσει να πλησιάζει το αντίθετο φύλο. 

Ο εν λόγω κύριος δεν ενδιαφέρεται ούτε για σεξ, ούτε δείχνει να είναι μέλος κάποιου κυκλώματος πορνείας. Αυτό που τον ενδιαφέρει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει τουλάχιστον στην αγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και έχει κάνει θραύση είναι να γίνει σκλάβος ή καλύτερα δούλος των φοιτητριών που θα τον βάλουν στο σπίτι τους. 

Τι σημαίνει αυτό; Θα τους κάνει όλες τους τις δουλειές του σπιτιού, θα τους σκουπίζει, θα τους σφουγγαρίζει και θα τους μαγειρεύει, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να τους πλένει τα πιάτα. Σαν να μην έφτανε αυτό, δηλώνει ότι θα τις πληρώνει κιόλας από πάνω, προσφέροντας δωράκια. 

Ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται υποτακτικός και εμφανίσιμος, ενώ το κείμενο στην αγγελία που ανέβηκε σε ιστοσελίδα ροζ γνωριμιών με τίτλο “Γενναιόδωρος δούλος για φοιτήτριες” αναφέρει τα εξής: «Προσφέρω δωράκι σε κοπέλες φοιτήτριες από Πάτρα που θα ήθελαν έναν εμφανίσιμο υποτακτικό για όλες τις δουλείες του σπιτιού. Δεν με ενδιαφέρει το σεξ. Για λεπτομέρειες εδώ (στην ιστοσελίδα) ή στο skypeslaveballbust».  

Οπότε αν εσείς ως φοιτήτρια έχετε βαρεθεί να σκουπίζετε και να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού, αλλά θέλετε να αφιερωθείτε αποκλειστικά στο διάβασμα και στην μελέτη σας, ιδού η ευκαιρία. Εσείς θα διαβάζετε και αυτός θα σας πληρώνει. Αν δεν βρήκατε τον “Slave for love” αφού όπως λέει δεν ενδιαφέρεται για σεξ και για έρωτα, βρήκατε σίγουρα τον “Slave for all”. 

Αυτόν δηλαδή που θα σας κάνει όλες τις δουλειές. Μένει να δούμε αν η αγγελία θα έχει ανταπόκριση…

Related Articles

Back to top button