ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Βλοχός Αγρινίου: Η αδιανόητη τραγωδία μιας πενταμελούς οικογένειας (Εικόνες)

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το δράμα που περνά τις τελευταίες ημέρες μια πενταμελής οικογένεια στον Βλοχό του Αγρινίου, η οποία πραγματικά βρίσκεται στο έλεος του Θεού. 

Αιτία, οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή με αποτέλεσμα το σπίτι στο οποίο διαμένουν να είναι ακατάλληλο για να μείνουν μέσα άνθρωποι, ενώ η πρόσβαση προς το ποιμνιοστάσιο του κ. Κοσμά Βελλή έχει αποκοπεί και με κίνδυνο της ζωής του ακολουθεί ένα απόκρημνο προκειμένου να αρμέξει τα πρόβατά του και να εξασφαλίσει το καθημερινό μεροκάματο της επιβίωσης.

Με ιδιαίτερα μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση της πεντεμελούς οικογένειάς του ο κ. Βελλής, στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

Βρισκόμαστε σε απόγνωση, αναγκαζόμαστε κάθε βράδυ να πηγαίνουμε σε φίλους να κοιμηθούμε μιας και δεν υπάρχουν χρήματα να μείνουμε σε κάποιο ξενοδοχείο.

Τα τρία παιδιά μου βλέποντας αυτή την κατάσταση έχουν πιεστεί συναισθηματικά και τα βλέπω συχνά να κλαίνε. Κι όλα αυτά τη στιγμή κατά την οποία μετά από αυτήν την ολική καταστροφή δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση -έστω και ανθρώπινη- από την πλευρά του Δήμου Αγρινίου ή κάποιου άλλου υπεύθυνου.

Βιώνουμε πραγματικά μια τραγωδία την οποία περνάμε μόνοι μας, χωρίς σπίτι, χωρίς χρήματα, χωρίς έστω και ένα τηλέφωνο, τουλάχιστον, συμπαράστασης.

Ακούστε, όλη τη γεμάτη απόγνωση συνέντευξη του κ. Κοσμά Βελλή στον Antenna Star 103.5:

Related Articles

Back to top button