ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Βία από αστυνομικούς σε βάρος μαθητή του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου καταγγέλλουν συμμαθητές του

Απίστευτα πράγματα καταγγέλουν οι μαθητές του ΕΠΑΛ

Για αντίσταση κατά της αρχής προσήχθη στην αστυνομία ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ο νεαρός παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος αντιστάθηκε αλλά και ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς. Εξετάστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, ενώ εφόσον επιθυμεί ο ίδιος μπορεί να εξεταστεί και από ιατροδικαστή.

ADS

Αστυνομική βία καταγγέλλουν μαθητές του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σε βάρος συμμαθητή τους, σε περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το πρωί. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το εν λόγω σχολείο, αστυνομικοί χτύπησαν 17χρονο μαθητή,  επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που επιχείρησαν να επιβάλλουν σε νεαρό έξω από το σχολείο, ο οποίος είχε κάνει κάποια παράβαση με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από την μαθητική κοινότητα,  ο 17χρονος βγήκε έξω από την περίφραξη του σχολείου για να υποστηρίξει τον φίλο του. Εκεί πιθανώς έγινε κάποια έντονη συζήτηση με τους αστυνομικούς,  οι οποίοι τον ακινητοποίησαν στο περιπολικό και τον χτύπησαν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button