ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Βαρύ πένθος για την απώλεια του Θανάση Στάικου στην Ένωση Αγρινίου

Bαρύ είναι το πένθος και στην Ένωση Αγρινίου για τον τραγικό θάνατο του νεαρού Θανάση Στάικου, πατέρα δυο παιδιών, που έχασε τη ζωή του απο ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών σε φωτοβολταϊκό πάρκο στη Γουριά Οινιάδων.

Σε συλλυπητήριο μήνυμα «για τον δικό μας Θανάση» αναφέρει η Ένωση Αγρινίου:

Άσχημη ημέρα ήταν η σημερινή για την οικογένεια της Ένωσης Αγρινίου.

Ο νεαρός Αθανάσιος Στάϊκος, εν ώρα εργασίας σε συντήρηση φωτοβολταϊκού πάρκου στην περιοχή της Γουριάς, βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες τον χτύπησε το ηλεκτρικό ρεύμα.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι συνάδελφοι του άτυχου Θανάση, συντετριμμένοι δηλώνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και συμμετέχουμε στο πένθος της.

Θρήνος στην Σαργιάδα

“Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές μπροστά στην οδύνη μας για τον αδοκητο χαμο του συγχωριανού μας Αθανασίου Σταικου. Έφυγες στην καλύτερη ηλικία που θα χαιροσουν μαζί με την σύζυγο σου, τα βλαστάρια σας. Θα θερίζατε τους κόπους μιας ζωής. Η ζωή είναι άδικη πολλές φορές. Θα προσπαθήσουμε να συμπαρασταθούμε στο βαρύ πένθος της οικογενείας σου, σαν να είναι δική μας οικογένεια. Ας έχει ανάπαυση η ψυχή σου”, αναφέρει η ανάρτηση του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Σαργιάδας.

agrinionews.gr

Related Articles

Back to top button