ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Από το Αγρίνιο ο υπερτυχερός που κέρδισε πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ; 

Δώδεκα και ένα… μόλις άλλαξε η μέρα και ένας υπερτυχερός αισθάνεται λες και έχει αλλάξει ολόκληρη η ζωή του έχοντας κερδίσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια ευρώ στο Τζόκερ. 

Πέντε από τους σαρανταπέντε και ένας από τους είκοσι πιθανούς αριθμούς Τζόκερ πρόσφεραν απλόχερα σε έναν τυχερό πάρα μα πάρα πολλά χρήματα και αυτό θα μείνει στην ιστορία…

ADS

Είναι από τις στιγμές εκείνες που αναρωτιέσαι μήπως ο τυχερός είναι από τη περιοχή που ζεις και εργάζεσαι. Ψάχνεις δεξιά και αριστερά λες μπας και ήρθε η στιγμή να έχουμε υπερτυχερό από το Αγρίνιο; Και αυτό το ερώτημα που θέτεις στον εαυτό σου και τους γύρω σου δε μπορεί κανείς μα κανείς να στο απαντήσει, ούτε καν η επίσημη σελίδα του Ο.Π.Α.Π. αφού το τυχερό δελτίο παίχτηκε μέσω του διαδικτύου.

Ένα (1) νικητήριο δελτίο ταίριαξε με το 1ο βραβείο (5+1) κατά τη διαλογή της σημερινής 2422ης κλήρωσης Τζόκερ που κερδίζει το ποσό των € 4.579.395,86  και φέρει επίσης  δεκαεννέα (19) επιτυχίες του 2ου βραβείου βαθμίδα  (5) , το καθένα αντιστοιχεί στο ποσό των  €4.953,93.

Επίσης,  ένα (1) νικητήριο δελτίο ταίριαξε με το 2ο βραβείο (5)  και κέρδισε το ποσό των €4.953,93

Agriniotimes.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button