ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Τολοφώνα: Η κραυγή της μάνας που ο γιος της έπεσε με ποδήλατο σε μεγάλη τρύπα του δρόμου

«Ο Γιάννης μου φορούσε κράνος το οποίο καταστράφηκε στο κεφαλάκι του»

Συγκινεί η μητέρα του ποδηλάτη που έπεσε σε μια πελώρια τρύπα που είχε ανοιχτεί στην παραλία της Τολοφώνας Φωκίδας.

ADS

Δείτε τι έγραψε η μητέρα του:

Καλησπέρα, αυτή τη στιγμή που σας γράφω περνάω τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε να περάσει μία μανούλα. Έχω τον Γιάννη μου στο νοσοκομείο. Έπεσε το βράδυ της Κυριακής με το ποδήλατο και χτύπησε στο κεφάλι του. Το παιδί τη Δευτέρα χειρουργήθηκε, ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Θέλω όμως το δικό μου κλάμα αν γίνεται να είναι το τελευταίο! ΦΟΡΕΣΤΕ ΚΡΑΝΟΣ και στο ποδήλατο! ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ!
🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️
Ο Γιάννης μου φορούσε κράνος το οποίο καταστράφηκε στο κεφαλάκι του. Ήταν το «αξεσουάρ» που του έσωσε τη ΖΩΗ! Όλοι οι γιατροί εδώ στο νοσοκομείο απόρησαν από την πρώτη στιγμή για τη δύναμη της πτώσης και τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Όλοι δήλωσαν ότι το κράνος τον έσωσε από τα χειρότερα. Απόρησαν όμως και για το γεγονός ότι φορούσε κράνος.
🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️
ΝΑΙ φορούσε κράνος. Όχι το δικό του από το σπίτι μας στο Βέλγιο, αλλά ένα που αγοράσαμε τις πρώτες ημέρες που φτάσαμε εδώ στην Ελλάδα. Αν και δεν είχε τη δυνατότητα να διαλέξει χρώμα και σχέδιο επέλεξε αυτό της φωτογραφίας που το ένιωθε άνετο και ασφαλές. Αυτό το φτηνό και υποτιμημένο αξεσουάρ για το ποδήλατο του έσωσε τη ΖΩΗ και θα του δώσει ξανά την ευκαιρία να χαρεί βόλτα στην παραλία.
🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️
Δεν είναι η ώρα να αναζητήσω ευθύνες για την τρύπα – φρεάτιο στην παραλία Τολοφώνος, στην Ερατεινή Φωκίδας. Θα γίνει και αυτό αργότερα. Μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι έχει συμβεί. Οι δολοφόνοι που άνοιξαν αυτό τον κρατήρα, βάθους 2 μέτρων, στην παραλία δεν έμαθαν ποτέ βασικούς κανόνες και δυστυχώς δεν προβλέπεται να τους μάθουν ποτέ. Οφείλουμε όμως στα Ελληνόπουλα να διδάξουμε ποδήλατο με κανόνες, οδήγηση με ασφάλεια και σεβασμό στη ΖΩΗ. Καλώ την Υπουργό Παιδείας Niki Kerameus, να πάρει το παράδειγμα του Γιάννη, που φορούσε κράνος με 40 βαθμούς κελσίου και να διδάξει τα Ελληνόπουλα να χαίρονται τη ΖΩΗ στο ποδήλατο.

Ελπίζω σύντομα να πάρουμε εξιτήριο και να έχει καλή ανάρρωση το παιδί μου.
🚴‍♂️🇧🇪 Καλές διακοπές με υγεία και ασφάλεια!
Belgique, MERCI beaucoup ! Tu as sauvé mon fils avec l’éducation de porter une casquette vélo.
Embassy of Belgium in Greece and Cyprus
België hartelijk BEDANKT! U heeft het leven van mijn zoon gered met de fietsopleiding om een fietshelm te dragen.

ποδήλατο #κράνος #ΚΡΑΝΟΣ #vélo #fiets

Related Articles

Back to top button