ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στο Μεσολόγγι: Πέθανε δρομέας την ώρα προπόνησης

Νεκρός εντοπίστηκε το βράδυ της Κυριακής Δρομέας στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το άψυχο σώμα του άνδρα βρήκαν οι οικείοι του, που τον αναζητούσαν, επειδή είχε καθυστερήσει να επιστρέψει από την προπόνηση της Κυριακής.

Στην θλίψη βυθίστηκε σήμερα το πρωί το Μεσολόγγι αλλά και όλη η δρομική κοινότητα από την είδηση του θανάτου του γνωστού καθηγητή Ιταλικών Βασίλη Ράπτη.

Ο άτυχος Βασίλης Ράπτης εντοπίστηκε πεσμένος στον χώρο του γηπέδου του ΔΑΚ Μεσολογγίου. Είχε πάει να τρέξει καθώς το τρέξιμο καθώς αλλά και γενικότερα ο αθλητισμός ήταν καθημερινή ασχολία του 54χρονου καθηγητή.

Η σωρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο να γίνει ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο Βασίλης ήταν ένα σπουδαίο κεφάλαιο για το Μεσολόγγι. Εξαιρετικός στη δουλειά του με βαθιά γνώση της Ιταλικής γλώσσας και κουλτούρας.

Είχε σπουδάσει στη Μόντενα της Ιταλίας χημικός, αλλά τον κέρδισε η διδασκαλία της γλώσσας και επιστρέφοντας στον τόπο του άνοιξε φροντιστήριο που διατηρούσε ως σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Ανήσυχος άνθρωπος και ενεργός πολίτης αγαπούσε πολύ το Μεσολόγγι. Ήταν δρομέας και από τους πρωτεργάτες της θεσμοθέτησης του αγώνα δρόμου λιμνοθάλασσας.

Ήταν ένας από τους ιδρυτές του συλλόγου δρομέων Μεσολογγίου και του Ποδηλατικού Ομίλου Μεσολογγίου.

Επρόκειτο για δρομέα που είχε εμπειρία και μετρούσε συμμετοχές σε αθλητικές διοργανώσεις μεγάλων αποστάσεων.

Ήταν παντρεμένος και είχε τέσσερα παιδιά.

Η απώλειά του είναι μια τραγική είδηση για το Μεσολόγγι και φυσικά τους οικείους του.

Καλό ταξίδι δάσκαλε και καλό παράδεισο, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

Η ομάδα μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button