ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Πάτρα για το ξαφνικό χαμό του καθηγητή Κωνσταντίνου Καραπάνου

Έδωσε σκληρή μάχη για 17χρόνια

Ενώ παλευε με τόλμη για 17 χρόνια με την σκλήρυνση κατά πλάκας και ενώ «χτυπήθηκε» από καρκίνο τον περασμένο Ιανουάριο, τον οποίο ξεπέρασε επιτυχώς.. κατέληξε σήμερα (07/02) στις 12.20 μμ από καρδιοαναπνευστική ανακοπή η οποία προήλθε από αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Υπήρξε καθηγητής φυσικής σε λύκεια της Πάτρας. Το εκπαιδευτικό του έργο ξεκίνησε στους Φιλιάτες του νομού Θεσπρωτίας και συνεχίστηκε στο γυμνάσιο του Βαρθολομιού του νομού Ηλίας, επιστρέφοντας στην Πάτρα κυριως στο 8ο Ενιαίο Λύκειο Πατρών. Το εκπαιδευτικό του έργο χαρακτηρίστηκε απο τις ευρηματικές του μεθόδους διδασκαλίας. Εμεινε στην μνήμη των μαθητών του για την ιδιαίτερη του εκπαιδευτική του ικανότητα και μεταδοτικη του κουλτούρα.

Παντρεύτηκε με την λατρεμένη του και άκρως προστατευτική και αγαπημένη Δώρα και έκαναν 2 γιούς τον Ανδρεα και τον Γιάννη.

Στο πλευρό της Δώρας βρήκε όλη την συμπαράσταση και την φροντίδα που χρειαζόταν μέχρι τελευταία στιγμή.

Είχε αγάπη για την μουσική και είχε υπάρξει μέλος της μπάντας του Δήμου Πατρέων.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 08/02 στον ιερό ναό Αγίου Νικόλαου στο κέντρο της Πάτρας. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου συχαινων. Θα ακολουθηθεί καφές στο εστιατόριο «κλιματαριες» στο Προάστειο Πατρών.

Related Articles

Back to top button