ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στο Αγρίνιο: Πέθανε η «παλιά δόξα» του Παναιτωλικού, Βασίλης Ρόκος 

«Έφυγε» σε ηλικία 90 ετών ο Παλαίμαχος Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Βασίλης Ρόκος

Ήταν βασικό μέλος της ομάδας των δεκαετιών του ’50 και του ’60 και συνέβαλε τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες της εποχής, όπως η παρουσία του Παναιτωλικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (με έξι ομάδες τότε) τη δεκαετία του ‘50.

ADS

Μαζί με τον θρυλικό «Γάλλο», Γιώργο Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Μήτσου και τον Χρήστο Μπάθα αποτέλεσαν την «αιχμή του δόρατος» για τον Παναιτωλικό, στο ρόστερ του οποίου εκείνη την εποχή υπήρξαν μεταξύ άλλων και άλλοι ισάξιοι ποδοσφαιριστές όπως ο Τζάνης, ο Μπισδούνης, ο Τσακούμης, ο Λάμπρος Ζαρκαβέλης, οι αδελφοί Μπάκα, ο Βασίλης Ακριτίδης κ.α.

Η κηδεία του Βασίλειου Ρόκου του Κωνσταντίνου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μεσημέρι, στη 13:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Αγρινίου.

Η σορός θα βρίσκεται μισή ώρα νωρίτερα στην εκκλησία και θα την συνοδεύσουν η σύζυγος, τα τέκνα, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς.

Να σημειωθεί πως η προσέλευση στον Ιερό Ναό θα γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες για τον κορωνοϊό.


*Στην κύρια φωτογραφία ο Βασίλης Ρόκος δίπλα από τον προπονητή της ομάδας Ροσελίνι. Από το βιβλίο «Παναιτωλικός: ΓΦΣ Αγρινίου: Ιστορική αναδρομή – Προεκτάσεις 1893-1967», του 1998, του αείμνηστου Αριστείδη Μπαρχαμπά

agrinionews.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button