ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Συνέλαβαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου ενώ έδινε συνέντευξη! Τι έλεγε για την κεταμίνη

«Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες…» 

Με το thebest.gr και τη διευθύντρια σύνταξης του μέσου Γιώτα Κοντογεωργοπούλου μιλούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που έγινε η σύλληψή της από άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Η δημοσιογράφος του thebest ρωτούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη που έλεγαν στο mega ότι βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας όταν εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger για να μάθουμε 20 λεπτά αργότερα ότι έγινε προσαγωγή της και μεταφορά της στην Αθήνα.

ADS

«Έλα ντε, δεν έχουμε ιδέα» απάντησε στο ερώτημα τι συνέβη και βρέθηκε αυτή η ουσία στην Τζωρτζίνα. «Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό».

Σχολιάζοντας το κλίμα αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της είδησης για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στη Γιώτα Κοντογεωργοπούλου: «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο  δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα”.

Λίγο πριν η συζήτηση αφορούσε τα όσα βλέπουν το φως με τις μαρτυρίες των γιατρών και την παρέμβαση της Άννας Μαστοράκου. 

“Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δε υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button