ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με τον Μητροπολίτη Πατρών ενόψει της γιορτής του Αγίου Ανδρέα

«Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα γιορτάσουμε πάλι» δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης

Με τον Μητροπολίτη Χρυσόστομο συναντήθηκε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα.

Ο κ. Υπουργός με τον Σεβασμιότατο συζήτησαν το θέμα της εφαρμογής των μέτρων ενόψει του εορτασμού του Πολιούχου της Πάτρας, που έχει προβληματίσει τους επιστήμονες, δεδομένης και της επιδημιολογικής επιβάρυνσης στην Αχαΐα, που βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τον κ.κ Χρυσόστομο για τη στάση του, καθώς, όπως είπε, «συμβάλλατε κι εσείς σημαντικά στο να περιορίσουμε τον κορωνοϊό. Οι τελευταίες σας δηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα είναι πολύ σημαντικές. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί η συμβολή σας είναι τόσο καθοριστική».

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε:

«Συναντήθηκα με τον Σεβασμιότατο για να του ζητήσω να δώσει ο ίδιος και οι κληρικοί το παράδειγμα στη μάχη κατά του ιού. Ανταποκρίθηκε άπλετα!!!!

Βγαίνω από τη συνάντηση, συγκινημένος και αισιόδοξος. Συγκινημένος από την προσωπικότητα, την κατανόηση και την βαθιά ψυχική δύναμη του Δεσπότη, αισιόδοξος πως όλα μπορούν να πάνε καλύτερα όταν η Πάτρα έχει ένα τέτοιο πνευματικό ηγέτη.
Είναι σημαντική η στήριξη της Εκκλησίας. Η συμμετοχή της στην παστρατιά κατά της πανδημίας δίνει δύναμη και κουράγιο στους πιστούς.

Χρόνια πολλά για τη Δευτέρα σε όσες και όσους γιορτάζουν, υγεία, δύναμη και υπομονή σε όλους. Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα γιορτάσουμε πάλι».

Related Articles

Back to top button