ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στο «κόκκινο» η ΔΕΥΑ Μεσολογγίου – Έκκληση Λύρου σε Βορίδη και κυβέρνηση

Την δύσκολη θέση που έφτασε πλέον η ΔΕΥΑΜ, περιέγραψε με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος. Η κακοδιοίκηση των προηγούμενων ετών, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, έχουν σωρεύσει πολλά προβλήματα στην επιχείρηση που είναι στο χείλος του γκρεμού.

Δείτε την ανακοίνωση του δημάρχου:

Η κακοδιαχείριση στα Νομικά πρόσωπα του Δήμου ΔΕΥΑΜ και Κοινωφελής Επιχείρηση από προηγούμενες διοικήσεις, έχει «φορτώσει» στην σημερινή δημοτική αρχή από δυσβάσταχτες έως μη διαχειρίσιμες πλέον οικονομικές υποχρεώσεις.

Ο «λογαριασμός» των κάθε είδους εξωφρενικών δαπανών των προηγουμένων ετών, ήρθε στα δικά μας χέρια. Η παρέμβαση της Πολιτείας είναι «μονόδρομος» προκειμένου να διασφαλιστεί όχι μόνο η βιωσιμότητα των νομικών προσώπων, αλλά και η ασφάλεια των δημοτών.

Με επιστολή μου απευθύνομαι στον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, προκειμένου να ληφθούν άμεσα θεσμικές αποφάσεις πριν οδηγηθούμε σε δυσάρεστες, ακόμη κι αδιέξοδες καταστάσεις. Απαιτούνται απτές πράξεις και ενίσχυση του ιστορικού Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου.

Η κυβέρνηση θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα στέρξει άμεσα να δώσει λύσεις ώστε να κάνουμε μια επανεκκίνηση χωρίς «βαρίδια».

Related Articles

Back to top button