ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στο Αγρίνιο Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου για στήριξη σε Κατσιφάρα-Σταρακά

Στο Αγρίνιο βρέθηκε για λίγο νωρίς το μεσημέρι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Η επίσκεψη της κας Γεννηματά σήμερα στην περιοχή ήταν γνωστή, αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό , αν και διακινούνταν έντονα τις τελευταίες ώρες, είναι πως μεταξύ των στελεχών του ΚΙΝΑΛ που βρέθηκαν στην πόλη, είναι και ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

ADS

Η επίσκεψη τόσο της κας Γεννηματά όσο και του Γ. Παπανδρέου στο Αγρίνιο, γίνεται για να δηλώσει η ηγεσία του κόμματος όσο και τα στελέχη του, την υποστήριξη του ΚΙΝΑΛ σε υποψηφιότητες αιρετών που προέρχονται από τον κεντροαριστερό χώρο και ειδικότερα του Απόστολου Κατσιφάρα και της Χριστίνας Σταρακά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ο Γ. Παπανδρέου βρέθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο του Αγρινίου, όπου είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα και άλλα στελέχη της κεντροαριστεράς (εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Γραμματέας του κόμματος κ. Χριστοδουλάκης, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντόπουλος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Χρηστίδης , πολλοί υποψήφιοι βουλευτές αλλά και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης του Απόστολου Κατσιφάρα και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Χριστίνας Σταρακά).

Νωρίτερα από την κ. Γεννηματά, στο ξενοδοχείο όπου έγινε η συνάντηση με τα τοπικά στελέχη, βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, πρώην πρωθυπουργός, που τόνισε σε δήλωση του πως «Oι δημοκράτες πολίτες δεν θα επιλέξουν την οπισθοδρόμηση. Οι πολίτες θέλουν Αυτοδιοίκηση με διαφάνεια και χρηστή διοίκηση, με αναπτυξιακούς στόχους, με έργο και πρόγραμμα και το μέλλον, με εμπειρία και γνώση. Μια Αυτοδιοίκηση που κάνει διαβούλευση με πολίτες και φορείς , που δεν θα υπηρετεί συμφέροντα και θα έχει ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα και το περιβάλλον. Αυτή η αυτοδιοίκηση για τη δυτική Ελλάδα έχει την υπογραφή του Απόστολου Κατσιφάρα.

Με την άφιξη της η Φώφη Γεννηματά, δήλωσε: » Η δυτική Ελλάδα έχει περιφερειάρχη προοδευτικό και αποτελεσματικό, που έχει δείξει τις ικανότητες του, το όραμα και την αγάπη του για τον τόπο του, με σημαντικό έργο. Είμαστε αισιόδοξοι πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο».

Για δημοκρατικό προσκλητήριο, έκανε λόγο ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ενόψει των εκλογών της Κυριακής:

«Για μια αυτοδιοίκηση ανεξάρτητη, χειραφετημένη, με διαφάνεια και όραμα . Έχουμε δώσει δείγματα γραφής προοδευτικής διακυβέρνησης και καλούμε τους πολίτες να μας στηρίξουν, δίνοντας μας ισχυρή εντολή για μια νέα και δυναμική πορεία . Έχω εμπιστοσύνη στους πολίτες, γνωρίζουν τη διαδρομή μου και μαζί με την ισχυρή ομάδα, μπορούμε να εγγυηθούμε ένα δημοκρατικό και προοδευτικό μέλλον για την Περιφέρεια δυτικής Ελλάδος».

Λίγο αργότερα, στον σύντομο χαιρετισμό που έκανε η Φώφη Γενημματά, στη συναντηση που είχε με τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ, σημείωσε την πολύ μεγάλη σημασία που έχει για το Κίνημα, η νίκη του Απόστολου Κατσιφάρα στις εκλογές της Κυριακής, συμπληρώνοντας πως αυτό θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση, ενόψει των εθνικών εκλογών του Ιουλίου.

Υπογράμμισε άλλωστε και την σημαντική άνοδο των ποσοστών της παράταξης κατά 26% στις ευρωεκλογές, σε σχέση με τις εκλογές του 2015.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Ζήσιμος, ζήτησε από τα στελέχη και τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, να παραμερίσουν τις όποιες πικρίες η διαφωνίες που μπορεί να έχουν και να υποστηρίξουν με αποφασιστικότητα στον β’ γύρο τον Απόστολο Κατσιφάρα για την Περιφέρεια και την Χριστίνα Σταρακά για τον δήμο Αγρινίου.

agriniopress.gr

Related Articles

Back to top button