ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

«Στην Πάτρα της φτώχειας και της απομόνωσης από τον τουρισμό χτυπάνε οι αρχές ότι έμεινε όρθιο»

Γράφει ο Νίκος Μοίραλης

Υπάρχουν εισαγόμενα κρούσματα στη χώρα από τα ανοιχτά σύνορα και προφανώς έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για το τι μέλλει γενεσθαι στο άμεσο μέλλον…

Έχουμε χαλαρώσει το τελευταίο καιρό;;;;;!!!!

Ναι έχουμε χαλαρώσει την ασπίδα προστασίας κατά του COVID-19 και δεν τηρούμε τα μέτρα όπως κάναμε ακριβώς μετά την καραντίνα.

Νομίζω ήταν το αφήγημα των ΜΜΕ και της κυβέρνησης προς αυτή τη κατεύθυνση και συγχρονως η ανάγκη του κόσμου να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προσπαθώντας να ανακάμψει οικονομικά και να υιοθετήσει τις προ COVID δραστηριότητες του.

Στην εστίαση τα πράγματα πως είναι;;;;!!!!

Στην εστίαση η κατάσταση είναι τραγική και δουλεύουν πάρα πολύ λίγοι συνάδελφοι ενώ η συντριπτική πλειοψηφία είναι μεταξύ φθοράς κι αφθαρσίας…

Στη Πάτρα, την πόλη μας, μια περιοχή χωρίς εγχώρια κρούσματα και ιδιαίτερο εξωτερικό τουρισμό ίσως είναι η πρώτη φορά που η μιζέρια κ η φτώχεια αυτής της περιοχής έπαιξε θετικό ρόλο στο να νιώθουμε ασφάλεια ως αναφορά την εξάπλωση του ιού.

Δηλαδή λέμε κ ευχαριστω για την υπό ανάπτυξη της περιοχής και την απομόνωση από τον τουρισμό σε όλα τα επίπεδα!

Είναι η Πάτρα «κόκκινο» σημείο για την διαδραστικότητα του ιού;;;;

Μάλλον δεν είναι με τις λίγες γνώσεις που έχω και αντιλαμβάνομαι με αυτά που ακούω και βλέπω τριγύρω μου.

Στην Πάτρα λοιπόν της φτώχειας και της απομόνωσης από τον τουρισμό χτυπάνε οι αρχές ότι έμεινε όρθιο από την εστίαση.

Κλείνουν τα μαγαζια το ένα μετά το άλλο για αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών, επιβάλλονται πρόστιμα, μένει άνεργο το προσωπικό κι η οικονομία στερεύει προσκυνώντας το δόγμα της δεξιάς «Νόμος & Τάξη».

Ήρθε η ώρα ο #Σκεανα να πραγματοποιήσει την πιο μαζική του δράση έως τώρα με ημερήσιο κλείσιμο των μαγαζιών μας και συμμετοχή όλων μας, προσωπικό και επιχειρηματιες σε μια άνευ όρων διαδήλωση ώστε να προασπίσουμε την δραστηριότητα μας!!!

Η #εστίαση #πεθαίνει

Related Articles

Back to top button