ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στην μεγαλύτερη πλατεία του Αγρινίου σήμερα ο Μωραΐτης – Στην Δημοκρατίας στις 9

Με έναν εντυπωσιακό τρόπο θέλει να κλείσει σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του Σύριζα στο νομό, ο Θάνος Μωραΐτης.

Ο υποψήφιος βουλευτής του Σύριζα, επέλεξε την μεγαλύτερη πλατεία του Αγρινίου για να πραγματοποιήσει την κεντρική του προεκλογική ομιλία, βάζοντας τον πήχη πολύ ψηλά!

Στον Σύριζα εμφανίζονται πολύ ικανοποιημένοι με την καμπάνια του υποψήφιου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος συσπειρώνει όπως φαίνεται τα στελέχη στον μεγαλύτερο νομό της Ελλάδας, κάνοντας συνεχείς περιοδείες και συγκεντρώσεις.

Η μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, την Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ.

«Καλώ τους φίλους και τους συντρόφους μου, που τόσα χρόνια μας ενώνουν ισχυροί δεσμοί κοινών αγώνων . Που μας ενώνουν κοινές αξίες και αρχές. Τους καλώ να ξαναβρεθούμε, γιατί η πίστη μας στις ιδέες και το πάθος μας για μια προοδευτική κοινωνία δικαιοσύνης, αλληλεγγύης και ευημερίας δεν μπαίνει σε καμιά ζυγαριά, οι ιδέες μας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, είναι θέμα μόνιμου αγώνα. Όλοι μαζί, ξαναβρισκόμαστε για να δώσουμε την πιο κρίσιμη μάχη και να υπηρετήσουμε τις αξίες της μεγάλης προοδευτικής και δημοκρατικής παράταξης«, αναφέρει στο κάλεσμα του ο Θάνος Μωραΐτης.

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close