ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στάση Αντίρριο: Ο κόμβος της Δυτικής Ελλάδας

Epirus plaza στο Αντίρριο

Η κατασκευή της Γέφυρας του Ρίου-Αντιρρίου, ο νέος κλειστός αυτοκινητόδρομος Αθηνών-Πατρών και η Ιόνια Οδός, έχουν πλέον αλλάξει τα δεδομένα στις μετακινήσεις για την Δυτική Ελλάδα.

Το Αντίρριο, αποτελεί σήμερα έναν σημαντικό συγκοινωνιακό κόμβο, καθώς από εκεί διέρχεται ο μεγαλύτερος όγκος των μετακινήσεων. Τα Γιάννενα, η Κέρκυρα, η Αλβανία, η Λευκάδα αλλά και τόσες άλλες περιοχές, συνδέονται οδικά με την Αθήνα μέσω του Αντιρρίου, το οποίο βρίσκεται σχεδόν στα μισά του ταξιδιού τους.

Το γεγονός αυτό, εκμεταλεύτηκαν επαγγελματίες της περιοχής, δημιουργώντας νέα καταστήματα για τους ταξιδιώτες. Χαρακτηριστικότερο όλων, το νέο Epirus plaza στο Αντίρριο. Ένας μοναδικός σταθμός εξυπηρέτησης αυτοκινητιστών, μόλις 800 μέτρα από την έξοδο του Αντιρρίου.

Είναι η μοναδική έξοδος από την Αθήνα μέχρι τα Ιωάννινα όπου δεν πληρώνει κανείς διόδια!

Ένα κατάστημα (ΣΕΑ), διαχρονικό, που από το 2004 μέχρι και σήμερα που λειτουργεί ανακαινισμένο υπο νέα διεύθυνση, έχει εξυπηρετήσει εκατομμύρια ταξιδιώτες, με την μοναδική του Θέα, από τον όροφο του καταστήματος, στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης, με 24ωρη εξυπηρέτηση με παροχές και υπηρεσίες όπως (Καφέ, σνακ μπάρ, εστιατόριο, ψητοπωλείο, πρατήριο υγρών καυσίμων, τεράστιο φυλασσόμενο-φωτιζόμενο parkίng, pet corner, αίθουσα συνεδριάσεων, γωνιά smart-offίce, καλωδιακή tv, nova, OTE κ.λπ)

Κάντε μια στάση ξεκούρασης και χαρείτε το ταξίδι σας. Είμαστε στον δρόμος σας!

Related Articles

Back to top button