ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρή καταγγελία στην Πάτρα: Για να δώσουν το πάσο σε φοιτητές, ζητούσαν την αγορά κάρτας Vodafone

Μια απίστευτη καταγγελία κάνει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ στην Πάτρα, Νίκος Μοίραλης.

Καταγγέλει πως δύο καταστήματα στην Πάτρα σήμερα, ζητούσαν την αγορά κάρτας αξίας 10 ευρώ προκειμένου να παραδώσουν το πάσο στους φοιτητές.

Δείτε την καταγγελία:

Τα καταστήματα της Vodafone στην Πάτρα για να παραδώσουν τα φοιτητικά πάσο στους δικαιούχους, τους υποχρεώνουν να αγοράσουν κάρτα κινητής τηλεφωνίας αξίας 10 ευρώ.

Σε όσους αρνήθηκαν να την προμηθευτούν δεν παρέδωσαν το φοιτητικό πάσο λέγοντας τους να επιστρέψουν σε λίγες ημέρες με την αιτιολογία του φόρτου εργασίας…

Ο εκβιασμός αυτός που συνέβη σήμερα σε τόσους φοιτητές αποδεικνύει περίτρανα πως ο κάθε ιδιώτης αξιώνει τη μεγιστοποίηση του κέρδους του και σε δεύτερη μοίρα αφήνει την αξία και την ουσία της δημόσιας και δωρεάν παροχής των ακαδημαϊκών δικαιωμάτων των φοιτητών.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών οφείλει να ζητήσει εξηγήσεις και να καταγγείλει τη σύμβαση της εταιρίας με το υπουργείο παιδείας.

Συγγράματα και φοιτητικό πάσο πρέπει να δίνονται την πρώτη μέρα του εξαμήνου από τις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων κι όχι από ιδιώτες στη μέση της ακαδημαϊκης χρονιάς.

Related Articles

Back to top button