ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στο Αγρίνιο: Νεκρός 64χρονος ασθενής στις τουαλέτες του νοσοκομείου

Είχε μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα για να εξεταστεί από γιατρό, αλλά κατέληξε για νοσηλεία στη ΜΕΘ, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή

Κατέληξε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου ένας 64χρονος άνδρας ο οποίος μόλις μία μέρα πριν είχε βρεθεί αναίσθητος στις τουαλέτες του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπου είχε μεταβεί για να τον εξετάσει γιατρός.

Σύμφωνα με το karvasaras.gr, ο 64χρονος ασθενής από τον Πρόδρομο Ξηρομέρου πήγε στο νοσοκομείο τη Δευτέρα και αφότου εξετάστηκε,εισήλθε  στην τουαλέτα του νοσοκομείου, από όπου όμως δεν εξήλθε ποτέ. Τότε ήταν που μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού ανησύχησαν και έψαξαν να το βρουν, με αποτέλεσμα να τον εντοπίσουν αναίσθητο μέσα σε αυτές.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες εργαζομένων και γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, οι οποίοι -προσωρινά- τα κατάφεραν και τον μετέφεραν για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύθηκε για περίπου 12 ώρες στη ΜΕΘ, όμως δυστυχώς, το πρωί της Τρίτης (25/04) άφησε την τελευταία του πνοή.

Related Articles

Back to top button