ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ηλεία: Πέθανε βρέφος 2 μηνών στη Ζαχάρω

Τραγωδία στη Ζαχάρω με ένα βρέφος να αφήνει πρόωρα και αναπάντεχα την τελευταία του πνοή. Πέπλο θλίψης στην Ηλεία από την είδηση…

Το άτυχο βρέφος έφυγε στη ζωή 60 μέρες μετά τη γέννησή του, στη Ζαχάρω. Οι γονείς διαπίστωσαν ότι το αγγελούδι τους, είχε δυσκολία στην αναπνοή και το μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπίστωσαν πως το μωρό είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή και οι προσπάθειες να το επαναφέρουν δεν απέδωσαν. Τη στιγμή που ανακοίνωσαν στους γονείς τη θλιβερή είδηση, ράγισαν οι καρδιές όλων. Πλέον αναμένονται απαντήσεις για το κακό που χτύπησε την οικογένεια. Τους γονείς και τους στενούς συγγενείς τους, που πριν από 2 μήνες, ήταν πανευτυχείς για τα δίδυμα παιδιά τους.

Πιο αναλυτικά, το νήμα της ζωής κόπηκε ξαφνικά για ένα νεογέννητο βρέφος μόλις δυο μηνών στη Ζαχάρω, με την είδηση του θανάτου του να βυθίζει στο πένθος τους οικείους του αλλά και ολόκληρο το νομό στην Ηλεία, στο άκουσμά της και μόνο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, το νεογέννητο μωρό οδηγήθηκε από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Το ιατρικό προσωπικό άμεσα παρέλαβε το νεογέννητο προκειμένου να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το βρέφος ήταν το ένα από τα δύο δίδυμα που είχαν γεννηθεί πρόωρα. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε το θάνατο το νεογέννητο δεν έχουν γίνει γνωστές και αναμένεται να εξακριβωθούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button