ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Σαρωτική νίκη και επανεκλογή Παπαναστασίου στο Αγρίνιο

Κάτι παραπάνω από… πανηγυρικό είναι το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου που σφραγίζει από σήμερα την επανεκλογή του.

Πλήθος κόσμου, αποθέωση και βεγγαλικά-που «έκαναν τη νύχτα μέρα»  χαρακτηρίζουν την ατμόσφαιρα για την τρίτη θητεία του δημάρχου που πετυχαίνει μια προσωπική νίκη.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου σημείωσε μάλιστα υψηλότερη επίδοση και από το 2019 αποσπώντας το 48% των ψήφων με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων στο 36%.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από τις 10:30 στο εκλογικό κέντρο όπου έφτασε στις 11.20 ο Γιώργος Παπαναστασίου ο οποίος πανευτυχής συμμετείχε στα πανηγύρια.

Στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής ο επανεκλεγείς δήμαρχος Αγρινίου:

«Είμαι ευγνώμων για την τιμή. Έτοιμος να ολοκληρώσω όσα σχεδιάσαμε για το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας. Η δική σας ψήφος εμπιστοσύνης, για τρίτη φορά, είναι για μένα δέσμευση ευθύνης. Σας υπόσχομαι ότι η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Με την ίδια θέληση και επιμονή για όλα όσα μας αξίζουν, με συνέπεια λόγων και έργων. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την ύψιστη τιμή. Θα συνεχίσω να είμαι ο Δήμαρχος όλων των Αγρινιωτών. Μόνο νίκες για το Αγρίνιο!»

Related Articles

Back to top button