ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του 48χρονου: «Μέσα σε τρία λεπτά πέθανε στα χέρια μου…» 

Ο αδερφός του Θόδωρου Νεμουτιάνου που βρισκόταν μαζί του την ώρα του τραγικού θανάτου του, μίλησε περιγράφοντας τον γολγοθά που έζησαν λίγο πριν συμβεί το μοιραίο.

Ο αδελφός του 49χρονου καταγγέλλει ότι στον «Άγιο Ανδρέα» δεν τον εξέτασαν: «Πήγε στον ”Άγιο Ανδρέα” και ο σεκιουριτάς τον έδωσε στις νοσηλεύτριες. Τους εξήγησε ότι τον πονάει η πλάτη και εκείνες του είπαν ότι δεν εφημερεύει το νοσοκομείο και να πάει στο Ρίο.

ADS

Ο Θοδωρής έπαιρνε την αδερφή μου και τον αδερφό μου τηλέφωνο, ο οποίος τον πήρε από τον ”Άγιο Ανδρέα” για να τον πάει στο Ρίο» είπε συγκλονισμένος ο αδελφός του, και πρόσθεσε:

«Μετά από 5 χιλιόμετρα λιποθύμησε στο αυτοκίνητο. Στο Ρίο απλά επιβεβαίωσαν τον θάνατο. Στον ”Άγιο Ανδρέα” δεν του πήραν ούτε την πίεση. Κάποιος πρέπει να παρέμβει. Θέλουμε την παρέμβαση του εισαγγελέα, ποιος θα μας προστατέψει;».

Ο αδελφός του αδικοχαμένου ζαχαροπλάστη, που κλήθηκε από τον 49χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο, συγκλονίζει. Όπως περιέγραψε, πέθανε μέσα σε τρία λεπτά στα χέρια του.

«Όταν μιλήσαμε, ήταν πολύ φοβισμένος, γιατί πονούσε πολύ. Με πήρε μετά από λίγο και μου είπε ότι τον έδιωξαν από το νοσοκομείο και ότι πρέπει να πάει στο Ρίο, γιατί τον έδιωξαν και δεν αισθανόταν καθόλου καλά» είπε, και πρόσθεσε:

«Όταν τον συνάντησα έξω από το νοσοκομείο, ήταν πολύ άσχημα. Μέσα σε τρία λεπτά πέθανε στα χέρια μου, έπαθε ανακοπή. Φτάσαμε στο Ρίο, αλλά ήταν πολύ αργά. Αν είχα αργήσει τρία λεπτά, θα τον έβρισκα νεκρό στον δρόμο».

Για τον τρόπο που οι νοσηλευτές του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» αντιμετώπισαν τον αδελφό του, είπε: «Δύο νοσηλεύτριες τον είδαν. Τους είπε ότι πονάει, όμως τον έδιωξαν για το Ρίο», κατέληξε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button