ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος: Silver Alert για τον Θύμιο – «Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο» 

Ο 39χρονος είναι άφαντος τα τελευταία 24ωρα αφού η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του που αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη

Silver Alert εκδόθηκε την Πέμπτη για τον 39χρονο Θύμιο Μπουγά, που είχε πέσει θύμα εκφοβισμού από νεαρά άτομα στον Πύργο πριν λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο 39χρονος είναι άφαντος τα τελευταία 24ωρα αφού η Αστυνομία δεν κατάφερε να εντοπίσει τα ίχνη του που αγνοούνται από την περασμένη Τετάρτη, όταν και εμφανίστηκε για τελευταία φορά στο Α.Τ. Πύργου προκειμένου να ζητήσει προστασία από τους ανθρώπους που του έκαναν την ζωή «κόλαση»– όπως αποδείχθηκε – για ένα στόρι στο Instagram.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η σελίδα Silver Alert:

«Υπάρχει εξαφάνιση ενηλίκου από τον Πύργο.

Ο Ευθύμιος Μπουγάς, 39 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του, στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στον Πύργο Ηλείας, την 04/05/2022. Έχει καστανά μάτια, ύψος 1,75μ και είναι αδύνατος.

Φοράει χειρουργική μάσκα και μιλάει με μηχανική υποστήριξη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε το πρωί της 12/05/2022 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Related Articles

Back to top button