ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Με Πωλίνα και Χαριτοδιπλωμένο το πρώτο Μπουρμπούλι στην Πάτρα

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Royal στο ρυθμό των 80s και των 90s

Ο ιστορικός θεσμός του Πατρινού Καρναβαλιού αναβιώνει και φέτος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2017 με τέσσερις αυθεντικά καρναβαλικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν στο χρόνο, πίσω στις «χρυσές» δεκαετίες της Καρναβαλικής Πάτρας!

10, 15, 22 και 24 Φεβρουαρίου υποδεχόμαστε κορυφαίους καλλιτέχνες στη σκηνή του Royal, φλερτάρουμε και χορεύουμε με τα ντόμινο… μέχρι το πρωί!

Στο 1ο Μπουρμπούλι, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 στις 21.00 υποδεχόμαστε την Πωλίνα και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο! Μαζί τους το εκρηκτικό συγκρότημα Polis και ο showman – έκπληξη Δημήτρης Κίκλης.

Η «παρέα των 80’s και των 90’s» προσγειώνεται στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού για μια βραδιά που το κέφι, ο χορός και τα happenings – πάνω και κάτω απ’ τη σκηνή – θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο! Αυτή η μοναδική παρέα, που τα τελευταία χρόνια σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και που δεν έχει αφήσει άνθρωπο για άνθρωπο …καθιστό(!) υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τις αμέτρητες επιτυχίες της μέχρι τελικής πτώσης!

Το συγκρότημα των Polis αποτελούν οι Μπάμπης Νικολάτος : Ακουστική κιθάρα, φωνή, Εύη Μπουραντώνη: Φωνή, Χάρης Κατσούρας : Ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά, Σπύρος Σακελλαρίου : Μπάσο, Κωνσταντίνος Κρίκος: Πλήκτρα και Γιώργος Καναβάς : Τύμπανα.

Μαζί τους και αγαπημένοι οι Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές: Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας.

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι – όπως πάντα – δωρεάν!

Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει ένα στην γκαρνταρόμπα του χώρου!

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2610 310120.

Related Articles

Back to top button
Close
Close