ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Ποιοι περιμένουν εξελίξεις στη Novartis για την θέση Σαλμά στην Αιτωλοακαρνανία

Φαίνεται πως έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας για την…θέση του Μάριου Σαλμά.

Ο πρώην Υπουργός της ΝΔ, βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου της Novartis με τον ίδιο να αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση.

Μέχρι σήμερα, η θέση του Μάριου Σαλμά στους εκλόγιμους της ΝΔ στο νομό, ήταν δεδομένη και μαζί με τον Κώστα Καραγκούνη, αποτελούν το αδιαφιλονίκητο δίδυμο των εκλογών.

Έτσι λοιπόν, πολλοί υποψήφιοι φαίνεται πως δεν βλέπουν με αρνητικό μάτι την πιθανή εμπλοκή του πρώην υπουργού στην υπόθεση, κάτι που θα τον οδηγούσε πιθανόν και εκτός ψηφοδελτίων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η απονομή δικαιοσύνης καθυστερεί, όμως δύσκολα ένα πολιτικό κόμμα μπορεί να έχει υποψήφιο που βρίσκεται στο κέντρο του πυρήνα ενός σκανδάλου. Ακόμα όμως κι αν είναι τελικά υποψήφιος, μια εμπλοκή στην υπόθεση, δύσκολα θα περάσει «αναίμακτα».

Σε μια τέτοια περίπτωση, ο πανίσχυρος Μάριος Σαλμάς στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, θα έχει την…Αχίλλειο πτέρνα του κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν οι «σύντροφοί» του!

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close