ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πνίγηκε η Παραλία Πατρών- Η θάλασσα βγήκε στη στεριά (Βίντεο)

Η κακοκαιρία “χτυπά” την Πάτρα

Πλημμύρισε η Πατρών- Πύργου στην Παραλία Πατρών καθώς η θάλασσα βγήκε στη στεριά και ο δρόμος είναι απροσπέλαστος. Όπως θα δείτε στο βίντεο δεν ξεχωρίζει καν η διαχωριστική νησίδα ανάμεσα στα δύο ρεύματα, στην περιοχή των Ιτεών. Την ίδια ώρα η πυροσβεστική δέχεται κλήσεις και για πτώσεις δέντρων στα Αραχωβίτικα, τον Άγιο Βασίλειο και την Ηρώων Πολυτεχνείου.

ADS

Προβλήματα σε παραλιακές περιοχές της Πάτρας εξακολουθούν να προκαλούν οι βροχοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι και ο έντονος κυματισμός της θάλασσας.

Ειδικότερα, τα περισσότερα προβλήματα καταγράφονται στην περιοχή των Ιτέων, όπου λόγω πλημμυρικών φαινομένων έχει κλείσει τμήμα της παραλιακής οδού και καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές. Επίσης, ανάλογα πλημμυρικά φαινόμενα καταγράφονται και στην παραλιακή περιοχή του Ακταίου, κοντά στο Ρίο.

Tα ξημερώματα επίσης πλημμύρισε η Ακτή Δυμαίων στο ύψος του νέου λιμανιού της Πάτρας. Δείτε ΦΩΤΟ  από την Ακτή Δυμαίων στο νέο λιμάνι και την Πατρών- Πύργου στο ύψος του Γλαύκου.

Σε όλες τις περιοχές επιχειρούν μηχανήματα, που προσπαθούν να απομακρύνουν τα νερά και να καθαρίσουν τους δρόμους από τα φερτά υλικά.

Από χθες παρατηρούνται προβλήματα στην Πάτρα με το νερό να βγαίνει στπν δρόμο στην περιοχή της Πλαζ, της Μαρίνας, του Ρίου, στην Ακή Δυμαίων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button