ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε ο Θωμάς Ράμμος από κορωνοϊό – Ήταν ο ιδρυτής των ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ με καταγωγή από την Ανάληψη

Έφυγε σήμερα από την ζωή, ο Θωμάς Ράμμος , 72 ετών, ιδρυτής και προέδρος της εταρείας «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» , χάνοντας την μάχη με τον κορωνοϊό. 

Ο Θωμας Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου. Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.

Η ιστορία της MARKET IN

Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1990, κατάφερε μέσα σε 28 χρόνια να μπει στο top 10 των μεγαλύτερων εταιρειών Super Market της χώρας.  Μολονότι μπήκε στην αγορά ως μέλος του ομίλου “ΑΣΤΕΡΑΣ” και μετέπειτα στον “ΕΛΟΜΑΣ”, πέτυχε την ανεξαρτητοποίησή της το 2007, εδραιώνοντας την παρουσία της ως αυτόνομος όμιλος εταιρειών.

Στο ενεργητικό της διαθέτει πληθώρα εξαγορών, καταστήματα από αλυσίδες όπως «ΣΤΑΪΚΟΣ», «ΦΙΛΙΑ», «ALIMENTA NOVA», «ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ», «ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΜΒΟΣ», «ΛΙΑΣΚΟΣ», «ΠΡΩΤΕΑΣ», «ALIMENTA TOP», «WELCOME MARKET», «UNIK» και «ΑΤΛΑΝΤΙΚ», εντάσσοντας στη δύναμή της περισσότερα από 70 νέα καταστήματα από το 1999 έως σήμερα.

Το σύνολο των καταστημάτων της ανέρχεται στα  185, συμπεριλαμβανομένων και των αλυσίδων καταστημάτων, DAILY’S Convenience stores (7 καταστήματα) και ECONOMY (6 καταστήματα), απασχολεί περισσότερους από 2.500 εργαζόμενους ενώ ένας από τους κυρίαρχους στόχους της είναι ν’ αποτελέσει την πρώτη 100% ελληνική αλυσίδα super market, συνοικιακών καταστημάτων, στοχεύοντας ψηλά στην ποιότητα των προϊόντων, στις προνομιακές τιμές της αγοράς και την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας:

Με οδύνη πληροφορήθηκα το θάνατο του συμπολίτη μας Θωμά Ράμμου , 72 ετών, ιδρυτή και προέδρου της εταρείας «ΜΑΡΚΕΤ ΙΝ» , ο οποίος έφυγε άδικα χάνοντας την μάχη με τον κορωνοϊό. 

Ο Θωμας Ράμμος γεννήθηκε στην Ανάληψη Δήμου Θέρμου . Ίδρυσε το 1990 την εταιρεία MARKET IN που αριθμεί σήμερα πάνω από 200 καταστήματα στην Ελλάδα και απασχολεί τουλάχιστον 3.000 εργαζομένους.  Ήταν ένας γνήσιος πατριώτης αφού προσελάμβανε Αιτωλοακαρνάνες στις επιχειρήσεις του , στήριζε τις Ιερές Μονές, τους συλλόγους και τους φορείς του Δήμου Θέρμου.  

Ο Θωμας Ράμμος με τίμησε  με τη φιλία του, την εμπιστοσύνη του και την υποστήριξη του.  

Αισθάνομαι την ανάγκη δημοσίως να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου ως ανταπόδοση της προσφοράς του στον τόπο μας και σε εμένα προσωπικά. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ιωάννα και στις δυο θυγατέρες του Ευη και Μαργαρίτα . 

Θα είναι για πάντα στις καρδιές μας. 

Related Articles

Back to top button