ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Περιοδεία στην Αχαΐα του Αλέξη Τσίπρα (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Περιοδεία στην Αχαϊα πραγματοποιεί από χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της διεύρυνσης του κόμματος σε νέα μέλη.

Σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός επισκέπτεται το παράρτημα του ΚΕΘΕΑ στην Πάτρα, θα συναντηθεί στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών με το προεδρείο του Συλλόγου και την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Βενετσιάνα Κυριαζοπούλου, με βασικό θέμα συζήτησης την ακύρωση από τη κυβέρνηση της Ν.Δ. της ίδρυσης Νομικής Σχολής στη Πάτρα, ενώ αργότερα θα επισκεφτεί την Κάτω Αχαΐα.

Χθες βρέθηκε την Ακράτα, το Αίγιο, τον Σκιαδά Τριταίας με τελευταίο σταθμό της πρώτης ημέρας την Πάτρα.

Σε κάθε στάση του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε πολίτες- ψηφοφόρους του κόμματος που έχουν συγκεντρωθεί σε καφενεία και ανοιχτούς χώρους και τους απευθύνει κάλεσμα να συμμετάσχουν στο νέο εγχείρημα.

Οπως ανέφερε «μαζί με τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να δημιουργήσουμε ένα κόμμα που θα λειτουργεί δημοκρατικά, συλλογικά, συμμετοχικά και που θα μπορέσει να ακολουθήσει μια πολιτική που θα κάνει καλύτερη τη ζωή της κοινωνικής πλειοψηφίας. Αξίζει να προσπαθήσουμε για να δημιουργήσουμε μαζί την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής.»

Ενώ σε άλλο σταθμό της περιοδείας του σημείωσε ότι η «αδιαμεσολάβητη σχέση και επικοινωνία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της κοινωνίας. Και σήμερα, από την Αχαΐα, την Ακράτα, ξεκινάμε αυτή τη μακρά πορεία συνομιλίας με τον ίδιο τον λαό».


Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close