ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» της οικογένειας του 22χρονου ποδοσφαιριστή

Ο άτυχος 22χρονος Δημήτρης Σκόνδρας «έσβησε»  από εκτεταμένη εγκεφαλική αιμορραγία στην Πάτρα μέσα στην εβδομάδα

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του 22χρονου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σκόνδραπου έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Οι γονείς του, Αντώνης και Μαγδαληνή και ο αδελφός του Ανδρέας, συγκινούν με το μεγάλο «ευχαριστώ» που εκφράζουν σε όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό τους.

Το ευχαριστήριο μήνυμα της οικογένειας:

«Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από καρδιάς σε όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για την απώλεια του λατρεμένου μας γιου Δημήτρη και τίμησαν την μνήμη του με την παρουσία τους στο τελευταίο του ταξίδι. 

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο και τους ιερείς που τέλεσαν την εξόδιο ακολουθία και για τα λόγια παρηγορίας που μας απηύθυναν. Επίσης, όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια στη μνήμη του παιδιού μας και όλους όσοι έκαναν καταθέσεις χρημάτων για τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στις Λυγιές καθώς επίσης τον ιερέα και τα μέλη του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου της Αγίας Τριάδας Καλλιθέας για την παραχώρηση του πνευματικού κέντρου και την ζεστή φιλοξενία. 

Ζητάμε και μια συγγνώμη προς όλους για την ταλαιπωρία καθώς ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου αποδείχθηκε μικρός για να χωρέσει το πλήθος κόσμου που θέλησε να αποχαιρετίσει τον Δημήτρη μας. 

Ένα τεράστιο «ευχαριστώ» σε όλους που είστε δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της οδυνηρής δοκιμασία μας. 

Η οικογένεια Αντωνίου και Μαγδαληνής Σκόνδρα».

Related Articles

Back to top button