ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Τι δείχνουν τα στοιχεία για το τροχαίο με θύμα τον 25χρονο αθλητή – Θρήνος για τον Ντένις Γκιούρα

«Εργαζόταν το πρωί για να βοηθήσει την οικογένεια του και μετά ερχόταν στην προπόνηση» δήλωσε ο προπονητής του Ντένις Γκιούρα

Βαρύ είναι το κλίμα στον αθλητικό κόσμο της Πάτρας από τον θάνατο σε τροχαίο του 25χρονου δρομέα, Ντένις Γκιούρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στη στροφή μετά την έξοδο από το πρώτο τούνελ στο ρεύμα προς Ταμπάχανα της μικρής περιφερειακής της αχαϊκής πρωτεύουσας.

Η έρευνα του Ανακριτικού Τμήματος της Τροχαίας Πατρών βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος με πληροφορίες που επικαλείται το pelop.gr να αναφέρουν ότι ο 25χρονος δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας όταν το αυτοκίνητό του κατέληξε στις μεταλλικές μπάρες του διαχωριστικού.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το μοιραίο τραύμα στον αυχένα του 25χρονου ενδεχομένως να μην οφείλεται στην πρόσκρουση, αλλά σε χτύπημα που προήλθε από το «άνοιγμα» του αερόσακου του οδηγού.

Σημειώνεται, δε, ότι όπως προέκυψε από την αυτοψία της Τροχαίας τα ελαστικά του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 25χρονος Ντένις βρέθηκαν σε καλή κατάσταση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος

Related Articles

Back to top button