ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συνέλαβαν 17 άτομα σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη

Το υπόγειο ενός καφενείου στην Πάτρα είχε μετατραπεί σε αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη για τους… παθιασμένους με τον τζόγο που δεν υπολογίζουν ότι βρισκόμαστε σε καθολικό lockdown και ο κορωνοϊός απειλεί ζωές! Συνολικά, 17 άνδρες συνωστίζονταν σε αυτό, χωρίς το παραμικρό μέτρο προστασίας!

Όταν έγινε η έφοδος από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε., τα ξημερώματα της Πέμπτης, στην πόρτα του καταστήματος συνέλαβαν έναν αλλοδαπό που εργαζόταν σε αυτό και εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου. Αμέσως μετά, τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τον υπεύθυνο του καφενείου και 15 παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν στο χαρτοπαίγνιο καθισμένοι γύρω από δύο ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια με τσόχα! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος τραπουλόχαρτα, 54 κλειστές τράπουλες, έξι ζάρια, 569 μάρκες, ένα τετράδιο με σημειώσεις για χρηματικά ποσά και μετρητά ύψους 7.970 ευρώ. 

Ο υπεύθυνος του χώρου και διοργανωτής «χρεώθηκε» με πρόστιμο 5.000 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών μαζί με τον αλλοδαπό πορτιέρη. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια και παραβίαση των υγειονομικών μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού, ενώ σε κάθε έναν από τους παίκτες και στον εργαζόμενο επιβλήθηκαν πρόστιμα 300 ευρώ.

Related Articles

Back to top button