ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πέταξαν από το μπαλκόνι 60.000 ευρώ για να σώσουν τα παιδιά τους 

Απανωτά περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένων με λεία 60.000 ευρώ στην Πάτρα – Οι επιτήδειοι κάλεσαν τις ανυποψίαστες γυναίκες και τους ενημέρωσαν ότι τα παιδιά τους χρήζουν άμεσης βοήθειας

Δύο απανωτά περιστατικά εξαπάτησης ηλικιωμένωνσυνέβησαν το απόγευμα της Τετάρτης στην Πάτρα. Σύμφωνα με το pelop οι επιτήδειοι απέσπασαν περίπου 60.000 ευρώ με θύματα δυο γυνάικες 84 και 67 ετών αντίστοιχα,που διαμένουν στο κέντρο της Πάτρας.

Και στις δύο περιπτώσεις οι επιτήδειοι κάλεσαν τις ανυποψίαστες γυναίκες και τους ενημέρωσαν ότι τα παιδιά τους χρήζουν άμεσης επέμβασης μετά από τραυματισμό σε τροχαίο. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην Ασφάλεια Πατρών, οι άγνωστοι απατεώνες, ενημέρωσαν τις γυναίκες πως απαιτείται ένα μεγάλο χρηματικό ποσό προκειμένου να χειρουργηθούν άμεσα τα παιδιά τους.

Τα ανυποψίαστα θύματα συγκέντρωσαν όσα χρήματα είχαν στο σπίτι τους και τα πέταξαν… από το μπαλκόνι των διαμερισμάτων τους, μέσα σε σακούλες που τα είχαν βάλει καθ’ υπόδειξη των απατεώνων. Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν επικοινώνησαν με τα παιδιά τους! Τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν στο κέντρο της Πάτρας, το ένα στην οδό Μαιζώνος και το δεύτερο στην οδό Κανακάρη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button