ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Παραλήρημα από αντιεμβολιαστή ιερέα – Του άνοιξαν ομπρέλα θαλάσσης πριν μιλήσει

Επικό βίντεο – Οι αντιδράσεις αντιεμβολιαστών συνεχίζονται και στην Πάτρα. Σε αυτή που έγινε το μεσημέρι, την παράσταση έκλεψε ιερέας που έκανε… τη δική του ανάλυση για τα εμβόλια!

Όλα έγιναν το μεσημέρι στην καρδιά της Πάτρας, κατά τη διάρκεια της νέας συγκέντρωσης αντιεμβολιαστών. Ένας νεαρός κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που έγινε στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας άνοιξε μία ομπρέλα θαλάσσης για να προστατεύσει από τον ήλιο τον ομιλούντα που ήταν προσκεκλημένος της εκδήλωσης από τους «Αγωνιζόμενους Πολίτες.»

ADS

Με το που ξεκίνησε να μιλάει ο ιερέας ξέσπασε. Είπε μεταξύ άλλων πως το εμβόλιο κατά του κορονοϊού προέρχεται από νεκρά έμβρυα που πήραν οι επιστήμονες με άγνωστο τρόπο από μητέρες με χαμηλή νόηση. Μάλιστα προέτρεπε τους γονείς να μην εμβολιάσουν τα παιδιά τους γιατί θα υποστούν πολλά προβληματα στην υγεία τους.

«Θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά σας, αλλά μην το επιτρέψετε. Μετά το εμβόλιο τα παιδιά σας θα παράγουν τοξικές πρωτεϊνες» τονίζει μεταξύ άλλων. Δείτε το βίντεο του flamis.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button