ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η πεθερά «έπιασε» τη νύφη με τον εραστή της στις τουαλέτες στο γαμήλιο γλέντι! 

Ένα απίστευτο ευτράπελο σε γάμο στον δήμο Ερυμάνθου, στην Αχαΐα, φαίνεται πως εκτυλίχτηκε πριν λίγες μέρες και μάλιστα μέσα στην τουαλέτα χώρου εστίασης…

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το flamis.gr, στον εν λόγω επεισοδιακό γάμο, γαμπρός ήταν ένας άνδρας από την περιοχή του δήμου Ερυμάνθου, ενώ η νύφη από την Πάτρα.

ADS

Όμως, η νύφη διατηρούσε παράλληλη σχέση με Πατρινό ο οποίος εργάζεται στον χώρο των φρούτων και λαχανικών. 

Μάλιστα ο γαμπρός γνώριζε για την «φιλία» (μέχρι εκεί έφταναν οι «γνώσεις» του για τον εραστή) και συμφώνησε να κληθεί ως καλεσμένος τόσο στην γαμήλια τελετή όσο και στην δεξίωση! 

Η νύφη έδειχνε να είναι μες στην τρελή χαρά και το ‘ριξε και στον χορό στην διάρκεια του γαμήλιου γλεντιού σε έναν γνωστό χώρο δεξιώσεων. 

Κάποια στιγμή όμως προφανώς θα είδε την «στενοχώρια» του εραστή και αποφάσισε να… του πει δυο λογάκια στην τουαλέτα.

«Γύρω στις 3 τα ξημερώματα τον κάλεσε στην τουαλέτα και φυσικά έφυγαν ξεχωριστά», είπε ο Α.Δ. αυτόιπτης μάρτυρας του περιστατικού. 

Η πεθερά όμως είχε «υποψιαστεί» εδώ και καιρό πως… κάτι περίεργο συνέβαινε με τον «κολλητό» και «ενίοτε συνεργάτη» της νύφης και την ακολούθησε.

Περίμενε λίγο, και ξαφνικά μπαίνει στην τουαλέτα και βλέπει τον «φίλο» μαζί με τη νύφη σε ερωτική περίπτυξη! 

Έγινε το έλα να δεις!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο εραστήςγρονθοκοπήθηκε από γαμπρό και ένα ακόμη άτομο, ενώ φυσικά το ζευγάρι οδηγήθηκε την επομένη… σε διαζύγιο

Άγνωστο παραμένει αν η νύφη… συνεχίζει την σχέση της με τον «δαρμένο» φίλο της.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button