ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Επιτέλους! Επανασυνδέθηκε το ρεύμα στην γυναίκα με το 8χρονο

Τελικά η προσπάθεια απλών πολιτών που έσπευσαν να βοηθήσουν για την περίπτωση της μάνας και του 8χρονου παιδιού της που έμεναν επί 1,5 μήνα χωρίς ρεύμα στο σπίτι τους στην οδό Σμύρνης είχε αποτέλεσμα.

Η ομάδα των εργαζομένων της ΑΒ Βασιλόπουλος στο κατάστημα της Βενιζέλου προσέφερε είδη διατροφής αξίας 250 ευρώ, ενώ η ομάδα Πατρινών υπό την καθοδήγηση του επιχειρηματία Λεωνίδα Κούλου, κατάφερε χθες το μεσημέρι όχι μόνο να πληρώσει το ρεύμα αλλά να πετύχει και την επανασύνδεσή του μετά απο παρέμβαση και θετική ανταπόκριση στον ΔΕΔΔΗΕ.  Μάλιστα μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα από 200 περίπου συμπολίτες με αποτέλεσμα όχι μόνο να δοθεί βοήθεια στην συγκεκριμένη μονογονεϊκή οικογένεια αλλά και σε άλλες τρεις.

Η λύση στο θέμα της ΔΕΗ

Στο μεταξύ για να μπορέσει η γυναίκα να έχει φθηνότερο ρεύμα, γνωστός Πατρινός μας είπε τα εξής:Αν θέλουμε να βοηθήσουμε και για τη συνέχεια την κυρία, (πέρα από την πληρωμή του σημερινού λογαριασμού της), επειδή πιθανόν να συμβούν πάλι τα ίδια, πρέπει να βοηθηθεί για να αλλάξει άμεσα προμηθευτεί (πάροχο), γιατί στον «Προμηθευτή Καθολικής Υπηρεσίας», που είναι τώρα, είναι αυξημένη η τιμή της KWh. Επίσης ένας λογιστής να της κάνει αίτηση για ένταξή της στο Κοινωνικό τιμολόγιο (ΚΟΤ), όπου θα έχει έκπτωση στην τιμή της KWh και κάποιες χρονικές περιόδους μπλοκάρεται η διακοπή λόγω οφειλής. ( Όσοι έχουν ενταχθεί στο ΚΟΤ διακόπτονται λόγω οφειλής μόνο τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Ιούνιο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

flamis.gr

Related Articles

Back to top button