ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Χειροπέδες στον 25χρονο που έστειλε ερωτικό βίντεο στη μητέρα και τον εργοδότη της πρώην του

Η κοπέλα κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της ανήρτησε σε ιστότοπο με τη συναίνεσή της βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο – Όταν χώρισαν, ο 25χρονος πρόσθεσε το ονοματεπώνυμό της

Στη σύλληψη ενός 25χρονου προχώρησαν οι αστυνομικοί στην Πάτρα, μετά από καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ανάρτηση βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο. 

Όπως αναφέρει το flamis.gr, η 23χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει ότι ο πρώην σύντροφός της, που ήταν μαζί για 1,5 χρόνο, ανήρτησε σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου το βίντεο. 

Η κοπέλα ανέφερε ότι το βίντεο αρχικά ανέβηκε με τη συναίνεσή της. Όταν χώρισαν, ο 25χρονος άλλαξε τον τίτλο προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της.

Πέραν αυτού, ο 25χρονος, είπε η κοπέλα, έστειλε το βίντεο στον εργοδότη και τη μητέρα της κοπέλας, μαζί με υβριστικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη κατήγγειλε τον αλλοδαπό πρώην σύντροφό της στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης στην Αθήνα λέγοντας πως ανάρτησε σε ιστότοπο πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο με ερωτικές πράξεις. Ο 25χρονος βρισκόταν στην Πάτρα, όπου και συνελήφθη. 

Related Articles

Back to top button